צילום: אי-אף-פי // תומטס מולר נפרד. הציל את באיירן

זה משחק עונה: 3:3 נהדר בין באיירן ללייפציג

תומאס מולר השלים צמד מבישול שלישי במשחק של קינגסלי קומאן, ומשחק העונה בגרמניה הסתיים בחלוקת נקודות • המרוויחה הגדולה: דורטומונד שעלתה למקום השלישי

שלושת המפגשים הקודמים בין באיירן מינכן ל-ר.ב לייפציג הסתיימו ללא הכרעה והיו דלים מאוד בשערים. גם הערב (מוצ"ש) הקרב הזה הסתיים בתיקו, אך הפעם השערים זרמו כמו מים באחד המשחקים הטובים של העונה.

לייפציג, שהגיעה מהמקום השני, עלתה ללא חלוץ מטרה בניסיון להביך את ההגנה האיטית של המוליכה ואחרי 19 דקות כריסטופר אנקונקו סיים מתפרצת עם 0:1. מי שהחזיר את באיירן למשחק היה המחליף ג'מאל מוסיאלה שתוך 4 דקות השווה והתחיל את המהלך שהסתיים עם ה-1:2 מול תומאס מולר.

לייפציג השלימה מהפך משלה בזכות שערים של ג'סטין קלייברט ואמיל פורסברג, והמילה האחרונה הייתה של תומאס מולר, שהשלים צמד מבישול שלישי במשחק של קינגסלי קומאן.

משחק העונה הסתיים ב-3:3 שהמרוויחה הגדולה ממנו היא בורוסיה דורטמונד. ללא ארלינג הולאנד הפצוע , הקבוצה של לוסיאן פאברה הסתפקה ב-1:1 מול איינטרכט פרנקפורט ועלתה למקום השלישי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...