חמישה הפסדים ב-15 המשחקים האחרונים של ריאל מדריד מציבים את זינדין זידאן בעמדה לא פשוטה, ובתקשורת הספרדית טוענים שיכולות להיות לכך השלכות. אחרי ההפסד אתמול לשחטאר נכתב היום ב"אל מונדו" כי נשיא הקבוצה פלורנטינו פרס שוקל את אפשרות לפטר את המאמן מחשש שהבלאנקוס לא יעברו את שלב הבתים בליגת האלופות.
גם ב"אס" מדווחים כי "המאמן איבד את אמון ההנהלה, את חדר ההלבשה, את האוהדים. גם מול התקשורת התגובות שלו השתנו. הוא הרבה יותר עצבני, משדר לחץ לאוהדים".
זידאן עצמו אמר לאחר המשחק: "אני לא מתכוון להתפטר. אנחנו ברצף לא טוב, אבל אני לעולם לא מוותר. במחצית הראשונה היינו טובים אבל לא הצלחנו להבקיע, אבל במחצית השנייה ספגנו וזה השפיע עלינו מאוד".
על המשחק שיקבע את המשך דרכה בזירה האירופית העונה במחזור הסיום של שלב הבתים מול מנשנגלדבאך אמר זידאן: "אנחנו חייבים לנצח כדי לעלות. אני אופטימיסט, זה רגע קשה אבל יש לנו אופי וגאווה. עכשיו זה הזמן להאמין, לא לחשוב על מה שהיה".