מאות אלפים מעריצים הגיעו היום (חמישי) לבית הנשיא הארגנטינאי, שם הוצב ארונו של דייגו ארמנדו מראדונה, שהלך אתמול לעולמו כתוצאה מדום לב. לכולם אומנם הייתה מטרה אחת: להיפרד מהאגדה בפעם האחרונה, אך הרשויות במדינה חוששות מהדבקה המונית בקורונה, עקב אי שמירה על כללי הריחוק החברתי.
יצוין כי לארונו של מראדונה שהוצב בקאסה רוסאדה ליומיים הקרובים, הותר להגיע משעות הבוקר ועד ארבע אחר הצהריים, ואכן עשרות אלפים כבר הגיעו למתחם בשעות הבוקר המוקדמות. הבעיה היא שמחוץ למתחם האבל, אלפי מעריצים נוספים התגודדו והחלו להתעמת עם המשטרה, שמתקשה לאכוף את תקנות הקורונה.
עוד מדווח על אלפי מעריצים, שהגיעו ללא מסיכות, עומדים בצפיפות אחד לשני, וכלל לא שומרים על כללי הריחוק החברתי. יצוין כי למרות כל המחסומים, שהציבה המשטרה בלילה האחרון, נוצר עומס רב במקום וכבר נרשמו מהומות רבות בין אלפי האוהדים לכוחות האבטחה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו