חברת התעופה fly dubai שתפעיל את הטיסה הסדירה ראשונה מישראל לדובאי ביום חמישי הבא תדאג לאישורי כניסה לאזרחים ישראלים וזאת למרות שהסכם הפטור מוויזות טרם אושר.
לפי המידע שבידינו, החברה תבקש מספקיות התיירות שמהן נרכשו הכרטיסים את פרטי הנוסעים 48 שעות לפני הטיסה. במשך היומיים עד הטיסה, תסדיר חברת התעופה את אישורי הכניסה של אותם תיירים שיגיעו מישראל ובכך הם יוכלו להיכנס לדובאי בכפוף לבדיקת קורונה שלילית.
נכון לעכשיו, מחירי כרטיסי הטיסה עם החברה נעים בין 400-650 דולרים לנוסע, בהתאם לתאריכים שתבחרו. חברת התעופה מדובאי תהיה נכון לעכשיו החברה היחידה מאיחוד האמירויות שתפעיל טיסות בין המדינות. אתיחאד הודיעה כי תפעיל טיסות לאבו דאבי החל מסוף חודש מרץ ונכון לעכשיו לא ברור מתי תטוס חברת אמירייטס לארץ.
לפי הרשויות בדובאי, כל מי שנכנס מחוייב בהצגת בדיקת קורונה שלילית שבוצעה טרם הטיסה בישראל ובביצוע בדיקת קורונה נוספת שלאחר קבלת תוצאות שליליות, יוכל לצאת ולטייל ללא הגבלה.
חשוב לציין כי גם בדובאי, כמו בכל מדינות העולם ישנה חובה של עטיית מסכות במקומות ציבוריים. שיעור התחלואה בדובאי נמוך יחסית ואיחוד האמירויות היא אחת המדינות שמבצעות את מספר הבדיקות הגבוה ביותר בעולם.
יש לכם שאלות? מוזמנים לפנות לכתב דרך חשבון האינסטגרם שלו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו