ראיין גיגס | צילום: AP

ראיין גיגס נעצר בחשד לתקיפת בת זוגו

מאמן ווילס וכוכב העבר האגדי של מנצ'סטר יונייטד בן ה-46 מכחיש את ההאשמות נגדו ומשתף פעולה עם חוקרי האירוע

מנג'ר ווילס ושחקן העבר של מנצ'סטר יונייטד, ראיין גיגס מכחיש את ההאשמות על כך שתקף את בת זוגו זאת לאחר שנעצר ע"י המשטרה. ההתאחדות לכדורגל בווילס ביטלה אתמול (שני) את מסיבת העיתונאים המתכוננת לקראת המשחקים הבינלאומיים כולל משחק ידידות מול ארה"ב ב-12 בנובמבר.

"מר גיגס מכחיש את כל ההאשמות על התקיפה שהופנו כלפיו" אמרו נציגיו. "הוא משתף פעולה עם המשטרה וימשיך לסייע לה בחקירות השוטפות שלהם", הוסיפו. שחקן הכנף האגדי לשעבר היה אמור לפרסם את הסגל למשחקים הקרובים של הנבחרת אבל כעת ידחה זאת. מעבר למשחק הידידות מול ארה"ב, ווילס אמורה לפגוש בליגת האומות את אירלנד ופינלנד.

"המשטרה הוזעקה ב-1 בנובמבר בשעה 22:05 בלילה בעקבות דיווחים על הפרעות. אישה בשנות ה-30 לחייה נפצעה באורך קל אך לא נזקקה לטיפול רפואי. גבר בן 46 נעצר בחשד לתקיפה ושוחרר בערבות עד לבירור נוסף. הבדיקות נמשכות", מסרו בכלי התקשורת. 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...