צילום: אי.פי.אי // פרננדש עם סולשיאר. היחסים תקינים לפי הפורטוגלי

"אין לי שום מתיחות עם סולשיאר"

קשר מנצ'סטר יונייטד, ברונו פרננדש הכחיש את השמועות כי ביקר את מאמנו לאחר התבוסה לטוטנהאם: "משתמשים בשמי כדי לפגוע בקבוצה"

ברונו פרננדש, קשר מנצ'סטר יונייטד, מכחיש בתוקף את הטענות כי ביקר את הטקטיקה של מאמנו, אולה גונאר סולשיאר לאחר שהוחלף בתבוסה הקשה לטוטנהאם (6:1) בתחילת החודש. בנוסף, הפורטוגלי הכחיש שתקף את חבריו ואמר שהשמועות האלה נועדו לפגוע בקבוצה.

"אני חושב שהיו הרבה ספקולציות לאחרונה. בהתחלה אמרו שרבתי עם לינדלוף. אחרי זה לא תפס, אמרו שרבתי עם סולשיאר. אני מאמין שזו הדרך לערער מעט את היציבות של הקבוצה", אמר פרננדש.

על כך שהוא הוחלף מול הספרס הוסיף: "כשהמאמן אמר לי שהמשחק הסתיים עבורי ושיהיה לנו עוד הרבה משחקים העונה הבנתי את זה כמובן. לא הייתי מרוצה אבל לא דיברתי ולא אמרתי שום דבר באותו הרגע שעלול לפגוע בקבוצה. גם אחרי המשחק המאמן שלח לי הודעה לאחל לי בהצלחה עם הנבחרת. הוא שאל אותי אם אני או מישהו אחר רוצים לדבר עם הקבוצה אבל הבנו שזה לא הזמן לאחר תבוסה כל כך קשה".

על המשחק מול ניוקאסל במוצ"ש: "אני אסיר תודה שאולה בחר בי להגיע למועדון. אם מישהו רוצה לעשות צרות ביונייטד אל תשתמשו בשם שלי. האווירה טובה, ברור שלאחר התבוסה היינו עצובים אבל עלינו לתת הכל כבר במשחק הבא". 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...