צילום: אלן שיבר // אבו פאני. זימון בכורה לקשר מכבי חיפה

מוחמד אבו פאני זומן לסגל נבחרת ישראל

ווילי רוטנשטיינר פרסם רשמית את הסגל לקראת המשחק המכריע מול סקוטלנד בחצי גמר ליגת האומות • קשר מכבי חיפה זוכה לקרדיט על התקופה הטובה • פרץ וטוואטחה לא זומנו לאחר שיצאו חיוביים לקורונה

ווילי רוטנשטיינר פרסם הבוקר (שישי) את סגל נבחרת ישראל למשחק מול סקוטלנד במסגרת חצי גמר ליגת האומות ליורו 2020 שייערך ביום חמישי הבא ולצמד המשחקים בליגת האומות למונדיאל 2022 נגד צ'כיה וסלובקיה. מי שזכה לזימון בכורה למדים הלאומיים הוא קשר מכבי חיפה, מוחמד אבו פאני. 

תוצאת בדיקת הקורונה של דן גלזר שהתקיימה בימים האחרונים יצאה גבולית ולא חד משמעית. הקשר יעבור הבוקר בדיקה נוספת ואם ייצא שלילי - יתווסף לסגל הנבחרת. כמו כן, דור פרץ וטאלב טוואטחה לא זומנו בשל תוצאה חיובית בבדיקת הקורונה שערכו.

שני שחקנים נוספים של מכבי תל אביב, אבי ריקן ויונתן כהן שיוצאים מבידוד היום/מחר - לא יספיקו לבצע את כל הבדיקות הנחוצות ולכן לא זומנו גם הם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...