זה לקח הרבה זמן, הרבה יותר זמן ממה שלוקח בדרך כלל לטרנדים קולינריים מרחבי העולם להגיע למדינתנו הצנועה וחובבת המזון, אך בסוף זה קרה, והיום (שני) פתח את שעריו בר דגני הבוקר הראשון בישראל.
צילום: משה בן שמחון
אם לא הייתם בחו"ל בשנים האחרונות נספר לכם שמדובר באחד הטרנדים הקולינריים המוכרים ביותר, מקומות המקדשים את דגני הבוקר ומגישים אותם בשלל גרסאות - בקערה עם חלב, כחלק מגלידות או יוגורט. זה טעים ונחמד לחובבי הז'אנר, אך יתרון נוסף הוא שמדובר באוכל פוטוגני, כפי שככל הנראה תגלו בכל חשבון אינסטגרם שני בימים הקרובים.
המקום החדש, "lulu&co" שמו, נפתח ברחוב רוטשילד בתל אביב, לא רחוק ממוקד נוסף של עליה לרגל מעולם האוכל המתוק, הבוטקה ליאור קוקה. בתפריט של המקום נמצ מספר מנות דגל שמכילות שילובים שנולדו לאחר חודשים רבים של עבודה קשה, עם מגוון חומרי גלם איכותיים לצד מותגים מוכרים.

מכונה מיוחדת הובאה מניו יורק והיא תערבב לכם את דגלי הבוקר עם גלידה איטלקית מיוחדת. מנה נוספת ומפתה לא פחות היא המגנום בעבודת יד שמציע המקום, וכולל טעמי קורנפלקס עם חלב, צ'יריוס, סיני מיני ואפילו כריות. גם חובבי האוכל הבריא לא קופחו, וניתן למצוא גלידות יוגורמט מיוחדות עם אחוזי שומן מעטים, לצד דגני פיטנס פירות.
רוטשילד 37, תל אביב
שעות הפעילות בימים א'-ה' 12:00-02:00, יום ו' 10:00 עד כניסת שבת, מוצ"ש שעה אחרי צאת השבת, 03-5528282