פייר אמריק אובמיאנג שיחק השנה רק 3 משחקים במסגרת הגביע האנגלי, כבש 5 שערים עם 2 צמדים בחצי גמר ובגמר אמש (שבת) מול צ'לסי ואפשר לומר בפה מלא כי הוא האיש שחתום על הגביע ה-14 בתולדות התותחנים.
חלוץ נבחרת גאבון, נמצא כבר מספר חודשים במו"מ עם הקבוצה על הארכת חוזהו והזכייה אתמול יכולה להיות משמעותית בהתקדמות בין הצדדים. השחקן שמאס במרחק של ארסנל מצמרת הפרמייר ליג, מקבל אהבה אינסופית ממאמנו, מיקל ארטטה וחבריו על מנת שיקבל החלטה שתשמח את כל אנשי המועדון האדום.
ארטטה שהפך אמש למאמן הצעיר ביותר שזוכה בגביע האנגלי אמר לאחר המשחק אל החלוץ שלו: "הוא יודע מה אני חושב עליו. אני רוצה לבנות את הסגל סביבו. אני חושב שהוא רוצה להישאר וזה עומד להיסגר. אני חושב שרגעים כאלו יעזרו לו להבין ולהאמין שאנחנו בדרך הנכונה והוא חלק גדול מזה. הוא אהוב על ידי כולם במועדון ואני מקווה שהוא ימשיך איתנו".
ארטטה מאושר, אמש בוומבלי // צילום: Gettyimages
בצד המפסיד, פרנק למפארד הודה כי לו ולחניכיו לא הגיע תואר לפי איך שהתפתח המשחק: "אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו. שיחקנו בנינוחות ולקחנו את הזמן עם הכדור. הרבה ממה שקרה היום באשמתנו. כל מה שאני יכול לעשות על הקווים זה לצעוק. יש אלמנטים במשחק שלנו שאנחנו עובדים עליהם קשה, אבל היום היינו איטיים, נשארנו מאחור והזמנו לחץ. לא שיחקנו מספיק טוב כדי לזכות בגביע".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו