צילום: יח"צ ריבוק // החנויות הקיימות יסגרו, במקומן יהיה אתר וחנויות פופ אפ

עוברת לאונליין: ריבוק סוגרת את הסניפים בישראל

חברת ההנעלה והלייף סטייל החליטה לצאת למהלך בו היא תסגור את חנויות המותג בישראל ותמכור באונליין ובחנויות פופ אפ בלבד

חברת ריבוק העולמית משנה את האסטרטגיה שלה בישראל. מעתה, במקום חנויות עצמאיות שיסגרו, המותג יתמקד במכירה דרך ערוצי האונליין השונים, חנויות פופ-אפ והשקעה בשותפים האסטרטגיים. 

בזמן הקרוב ישיק המותג אתר סחר עצמאי, והסנונית הראשונה במעבר לחנויות פופ אפ תתקיים השבוע כשתיפתח חנות פופ אפ בקניון רמת אביב להשקת הקולקציה המשותפת עם ויקטוריה בקהאם, כפי שדיווחנו בשבוע שעבר.

 

עד היום הפעילה ריבוק חמש חנויות ברחבי הארץ, בקניונים ובנמל תל אביב, ועוד שתי חניות אאוטלט שבקרוב יתמזגו ל-11 חנויות האאוטלט המשותפות עם אדידס. 

מריבוק ישראל נמסר כי, "בתקופת הקורונה, בה חנויות המותג היו סגורות, הראתה לנו את האופן בו קהל היעד שלנו, צעירים בני דור ה-Z, אוהבים לצרוך ריבוק. המכירות באונליין יותר מהכפילו את עצמן לעומת תקופה רגילה. גם לאחר החזרה לשגרה ראינו את שימור כוחו של האונליין, זאת באמצעות אתרי הסחר של השותפים שלנו. השקת אתר ריבוק בישראל תביא איתה בשורה אדירה לצרכנים של המותג, בזמינות, באופן רכישה עדכני ובמגוון. כמו כן, המעבר למודל עסקי של חנויות פופ-אפ על פני חנויות קבועות הוא מודל שבחנו את כדאיותו לפני כמה חודשים, ונבחן את ההשקעה העתידית בו בחודשים הקרובים". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...