צילום: רויטרס // אילוסטרציה

ברוסיה הכריזו: התקדמות בפיתוח חיסון לקורונה

דיווחים במדינה כי חוקרים מאוניברסיטת סיצ'וב סיימו בהצלחה את שלב הניסוי הקליני של החיסון • החוקרת הראשית: "החיסון הוכח כבטוח"

חוקרים מאוניברסיטת סצ'נוב ברוסיה טוענים כי סיימו בהצלחה את שלב הניסוי הקליני של החיסון בקורונה. כך פורסם אמש (ראשון) בסוכנות הידיעות הרשמית הרוסית טאס. עם זאת נראה כי טרם הגיעו לשלב השלישי בו צפויים לבדוק מספר מתחסנים גדול הרבה יותר.

החוקרת הראשית של הניסוי באוניברסיטת סצ'נוב, אלנה סמולרצ'וק, אמרה לסוכנות הידיעות: "הניסוי הושלם והחיסון הוכח כבטוח. המתנדבים ישוחררו ב-15 וב-20 ביולי וישארו תחת פיקוח רפואי גם לאחר השחרור".

עוד בנושא:

"עד 2021 יהיה לפחות חיסון אחד לקורונה"

אופטימיות במכון הביולוגי: תוצאות חיוביות לחיסון נגד קורונה

האם חיסון חדש של פייזר ינצח את הקורונה?

השלב הראשון במחקר על החיסון באוניברסיטת סצ'נוב התחיל ב-18 ביוני כאשר חוסנה קבוצה של 18 מתנדבים. הקבוצה השנייה המונה 20 מתנדבים חוסנה ב- 23 ביוני. שלבים אלו עברו בהצלחה רבה לטענתם. בשלב השלישי כאמור, הם צפויים לבדוק מספר גדול יותר של בני אדם.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...