אבל כבד נפל על אנגליה עם היוודע מותו של ג'קי צ'רלטון. אלוף העולם עם נבחרת שלושת האריות ב-1966, אחיו של בובי שחקנה האגדי של מנצ'סטר יונייטד, ומי שנחשב לאחד הסמלים הגדולים של לידס יונייטד שבמדיה שיחק 23 שנים, הלך היום (שבת) לעולמו בגיל 85 כאשר הוא נמצא לצד משפחתו.
צ'רלטון ערך בנבחרת אנגליה 35 הופעות ושותף בכל המשחקים במונדיאל 1966, כולל בניצחון 2:4 בגמר על גרמניה שהתקיים באצטדיון וומבלי. צ'רלטון היה חלק מהקבוצה הגדולה בהיסטוריה של לידס שזכתה באליפות אנגליה ב-1964 כשבנוסף קטף עם הלבנים גם את גביע הליגה ב-1968 ובגביע האנגלי ב-1972.
המשפחה הוציאה הודעה בה נכתב: "ג'קי הלך לעולמו בביתו כשמפחתו לצדו. כמו שהוא היה חבר טוב של כולם, כך הוא גם היה בעל, אבא וסבא נהדר. אנחנו גאים בחיים יוצאי הדופן שהיו לו ובגאווה שהוא הביא לכל כך הרבה אנשים. הוא היה אדם אמיתי, נחמד ומצחיק".