מועדון הכדורגל מכבי תל אביב ממתין לתשובה והבהרות מרשויות המדינה בעקבות הנחייה שהתקבלה בשעות הערב אתמול (שישי) לפיה - מנהל הקבוצה יואב זיו ו-3 שחקנים נוספים חייבים להיכנס לבידוד עד ל-11.7 לאחר שהיו בקרבת חולה קורונה.
לפי הבדיקה האפידמיולוגית, שהו הארבעה בקרבת החולה ב-27.6 בין 18:00 - 19:00, במלון בו התכוננה כל הקבוצה למשחק הדרבי. מבדיקה שנערכה עם המלון נמסר למועדון כי אף עובד מהמלון - לא התבקש להיכנס לבידוד.
לפי הודעות משרד הבריאות בנוגע למיקומם של חולים מאומתים, שהה חולה קורונה בחוף סמוך ובמלון סמוך (לזה ששהתה כל הקבוצה) ולכן סביר להניח שמדובר באיכון שגוי של המכשירים הסלולריים של אנשי מכבי ת"א. מכיוון שההכנות למשחק הערב בעיצומן, ממתין המועדון להבהרה כי הודעות האיכון שגויות וכי הארבעה אינם נדרשים בבידוד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו