צילום: טוויטר // באסקוניה חוגגת ניצחון דרמטי בגמר. הכי מותח שיכול להיות

בסופו של מותחן: באסקוניה זכתה באליפות ספרד

אחרי דרמה גדולה, הקבוצה של דושקו איבאנוביץ' ניצחה 67:69 את ברצלונה בגמר טורניר האליפות בוולנסיה • וילדוסה קלע את סל הניצחון, ארבע שניות לסיום

הפתעה גדולה בוולנסיה. באסקוניה היא אלופת ספרד לעונת 2019/20 אחרי ניצחון הערב (שלישי) בגמר טורניר סיום העונה על ברצלונה 67:69. באסקוניה הגיעה לטורניר אחרי שדורגה רק במקום התשיעי עם הפסקת הליגה בחודש מרץ, אבל זה ממש לא הפריע לה לזכות באליפות 10 שנים אחרי שזכתה בתואר בפעם האחרונה רק ב-2010.

גם אז אימן אותה דושקו איבאנוביץ׳ וליאור אליהו שיחק בשורותיה. כזכור, אותו איבאנוביץ׳ הגיע לבאסקוניה במהלך העונה במקום ולימיר פראסוביץ׳.

הקטלונים סבלו מערב רע של הכוכב ניקולה מירוטיץ׳, שקלע רק 8 נקודות ויצא בחמש עבירות 6 דקות לסיום. המשחק היה צמוד לכל אורכו. 10 שניות לסיום השווה פייר אוריולה ל-67:67. 3.4 שניות לסיום, קלע הרכז הארגנטיני לוקה וילדוסה את סל הניצחון עבור הבאסקים. וילדוסה שקלע 17 נקודות נבחר לשחקן המצטיין של המשחק. 21 נקודות של תומא הרטל לא עזרו לברצלונה.

ברצלונה עדיין ללא אליפות מאז 2014. כזכור, ריאל מדריד לא הגיעה אפילו לחצי גמר הטורניר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...