צילום: אוהד צויגנברג // גנץ

לאחר הביקורת: גנץ ויתר על מעון רשמי

במכתב ששיגר כתב ראש הממשלה החליפי כי ביתו הפרטי ישמש כמעונו • עוד הבהיר כי ויתר גם על ההוצאות הנוספות עבור בני המשפחה שמתגוררים עימו

על רקע הביקורות נגדו, ראש הממשלה החליפי ושר הביטחון בני גנץ, הודיע היום (ראשון) כי הוא מוותר על מעון רשמי מטעם המדינה בזמן תפקידו כראש ממשלה חליפי וכי הוא ימשיך להתגורר בביתו בראש העין. עוד הבהיר גנץ כי הוא ויתר גם על ההוצאות הנוספות הכרוכות במעון חליפי.  

במכתב ששיגר גנץ לח"כ משה גפני, יו"ר ועדת הכספים כתב: "הנני מוותר על העמדת מעון מטעם המדינה ומודיע כי מעוני הפרטי ישמש כמעון חלופי ולפיכך אין צורך שהמדינה תעמיד לרשותי כל מעון אחר".

עוד מוסיף גנץ במכתבו כי "לאור העובדה שמעוני הפרטי ישמש אותי בתקופת שירותי כראש ממשלה חליפי הנני מוותר גם על כל ההוצאות המפורטות לרבות העמדת צוות עובדים, הוצאות הקשורות בנכס עצמו, תחזוקתו, כולל הוצאות אירוח ככל שידרשו". הסעיף האחרון במכתבו של רה"מ החליפי מבהיר כי הנו מוותר על הוצאות הכלכלה בעבור זוגתו ובני משפחתו המתגוררים עמו.

עוד בנושא:

"אבטחת רה"מ החליפי גנץ - 23 מיליון שקל"

פעילי כחול לבן תובעים את גנץ

גנץ: "עדיף לנצח את הקורונה מלנצח בפייסבוק"

כאמור, בשבועות האחרונים נשמעה ביקורת רבה נגד יו"ר כחול לבן בטענה כי הוא מבזבז כספי ציבור. בין היתר עלתה הטענה כי הוא מבקש לו מעון נוסף, תקציב אבטחה נוסף ועוד ועוד. בתחילת החודש למשל, פורסם כי תקנות הביטחון לראש ממשלה, ובמקרה הזה לראש הממשלה החליפי בני גנץ, שמכהן עתה גם כשר הביטחון, כוללות עשרות תקנים משטרתיים וכמה ניידות שיוקצו לעניין דרך קבע. זאת כאומר, בנוסף להוצאות הרבות הכרוכות בממשלה הגדולה בתולדות ישראל. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...