צילום: Getty Images // אצטדיון המראקנה בריו דה ז'ניירו

בלאגן בברזיל: שני מועדוני פאר מסרבים לחזור לשחק

בוטאפוגו ופלומיננסה מתנגדות בתוקף לחזור לשחק והודיעו כי לא ישתתפו בטורניר קדם עונה שנערך בריו דה ז'ניירו כמדי שנה

שני מועדונים בכירים בליגה הברזילאית, בוטאפוגו ופלומיננסה הוציאו הודעה אתמול (שלישי) כי הם לא מקבלים את הודעת ההתאחדות כי הליגה תחודש בזמן שמדי יום מתים במדינה כ-1000 בני אדם בממוצע מנגיף הקורונה. בברזיל רצו לחדש את הכדורגל במדינה החל ממחר בטורניר קדם עונה שנערך מדי שנה בין הקבוצות של ריו דה ז'ניירו אך הקבוצות הודיעו כי לא ישחקו.

נשיא בוטאפוגו, נלסון מופארוי כינה את ההודעה על חידוש המשחקים כ'החלטה מנותקת מהמציאות' ושני המועדונים אמרו כי הם מתכוונים לנקוט בצעדים משפטיים מטעמי פגיעה בבריאות וביטחון השחקנים. "לרוע המזל, רוב המועדונים מבינים שזה הזמן לחזור לשחק, למרות הסצינות הקשות שעוברות עלינו בימים האלה", אמר מופארוי. 

"התאריכים שנקבעו למשחקים שלנו אינם מתקבלים על הדעת מבחינת בריאותם של השחקנים שלנו ואנחנו לא נעלה למגרש. ננקוט בפעולות במגרש הספורטיבי כדי לעשות את הדבר הנכון" הוסיף מריו ביטנקור, ראש עיריית פלומיננסה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...