צילום: אי.אף.פי // סולשיאר. רוצה שחקנים צנועים

סולשיאר: "מספיק 'תפוח רקוב' אחד להרוס לכולם"

מאמן מנצ'סטר יונייטד הבהיר כי יחשוב בקפידה על הרכש שיביא בקיץ: "הצעד הראשון כדי להיות שחקן במועדון הוא צניעות ועבודה קשה"

מנג'ר מנצ'סטר יונייטד, אולה גונאר סולשיאר, הצהיר בראיון כי לא יסכן את ההרמוניה בחדר ההלבשה של קבוצתו בעבור שחקנים שיהיו 'תפוחים רקובים'. למרות משבר נגיף הקורונה, סולשיאר צפוי לקבל סכום כסף לא מבוטל על מנת לחזק את הקבוצה בקיץ אבל אינו מתכוון להביא שחקנים שלא יתאימו מבחינה חברתית.

סולשיאר אמר בראיון: "בתור שחקן הייתי סופר מקצוען והרגשתי זכות לשחק במנצ'סטר יונייטד. לא הייתי מסוגל להסתכל על עצמי אם לא הייתי יודע שנתתי הכל עבור חברי לקבוצה ולמאמן שלי. זה מה שאני מחפש עכשיו בשחקנים שאנחנו מחתימים או מעלים מקבוצת הנוער. שחקן צריך להיות עם אישיות טובה ומקצוען כי מספיק תפוח רקוב אחד כדי להרוס את כולם".

עוד הוסיף הנורבגי: "הצעד הראשון כדי להיות שחקן במנצ'סטר יונייטד הוא להיות צנוע מספיק כדי לדעת שתמיד צריך לעבוד קשה. לעולם לא להיכנע ולעשות כמיטב יכולתך. נדרש מאמץ של 100% בכל יום ולא לחשוב שאתה יותר טוב מאחרים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...