צילום: אלן שיבר // אלישע לוי. מקווה לחייך גם אחרי חצי הגמר

אלישע לוי רוצה את התואר החסר

מאמן בני יהודה יפגוש מחרתיים בחצי גמר הגביע את הפועל ב"ש: "יש דבר אחד שאין לי ברזומה, גביע" • מאמן היריבה יוסי אבוקסיס מחכה למפגש עם האקסית, איתה זכה בגביע בעונה שעברה: "בשלבים האלה אתה רוצה ללכת עד הסוף"

מחרתיים, באצטדיון בנתניה, ייפגשו מחזיקת הגביע בני יהודה והפועל ב"ש בחצי גמר גביע המדינה השני, כשהן כבר יידעו מי תהיה היריבה האפשרית בגמר - הפועל ת"א או מכבי פ"ת.

במסיבת העיתונאים המשותפת, סיפר מאמן בני יהודה אלישע לוי על התואר היחיד שחסר לו בארון ההישגים האישי: "יש דבר אחד שאין לי ברזומה - גביע המדינה, אבל תמיד יש פעם ראשונה. הייתי לא מעט במעמד הזה, והוא תמיד מרגש".

על המאמן שמולו, יוסי אבוקסיס, שזכה בעונה שעברה עם בני יהודה בגביע, אמר אלישע לוי: "אי אפשר להתעלם ממה שהוא עשה בבני יהודה. נעשה הכל כדי להצליח. יש מולנו קבוצה מצוינת, אבל זה גביע, וזה משחק אחד".

אבוקסיס. מפגש מרגש מול האקסית // צילום: אלן שיבר 

לוי, ואחריו גם אבוקסיס, התייחסו על חסרונו של הקהל, אך מאמן הפועל ב"ש התרכז קודם כל בעצם המפגש עם האקסית: "יש לי המון חברים בבני יהודה, אבל בכדורגל צריך לשם הכל בצד. אני רוצה להצליח עם ב"ש".

על הסיכויים ששוב יניף את גביע המדינה אמר אבוקסיס: "כל אחת מארבע הקבוצות בחצי הגמר ראויה. כשאתה מגיע לשלבים האלה אתה רוצה ללכת עד הסוף - להגיע לגמר וגם לזכות. הגביע זה תואר שלא הגיע לב"ש הרבה שנים. נעשה את המקסימום ונקווה לטוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...