בשורות טובות: נקסט חזרה לפעילות

חברת הבגדים המקוונת השנייה בגודלה בבריטניה חזרה לפעילות במתכונת מצומצמת • טרם ידוע אם המשלוחים לישראל יחזרו

ענקית האופנה נקסט חזרה להפעיל את אתר האינטרנט שלה במתכונת מצומצמת לאחר שהפסיקה את הפעילות במשך למעלה משבועיים בשל הקורונה. עדיין לא ברור אם חברת הבגדים השנייה בגודלה בבריטניה תשלח מוצרים לישראל כעת.

 

נקסט הייתה הקמעונאית היחידה שהפסיקה פעילות באופן מוחלט בבריטניה על מנת להבטיח שהצוות שעובד במחסני החברה יוכלו לעבוד בבטיחות. באתר החברה נכתב כי מנהלי מחסני החברה בחנו את פתיחת האתר בהצלחה והם לוקחים מספר הזמנות מוגבל כעת.

 

על מנת לפתוח את מחסני החברה בבטיחות, החברה מגבילה את מספר העובדים שיכולים לעבוד בו זמנית וכך גם מוגבלת כמות ההזמנות על ידי הלקוחות מדי יום.

 

החזרה לעבודה בחברה תכלול כללים נוקשים לשמירה על מרחק. ההפעלה מחדש תתקיים בשלבים. האתר יציע בתחילה מגוון מצומצם של ביגוד והוא יהיה פתוח למספר שעות מוגבל. הרעיון הוא להתחיל למכור בנפח קטן יותר, כך שיזדקקו רק למספר קטן של עובדים בכל מחסן בכל פעם ובכך לעזור להבטיח שמירה על מרחק.

 

נקסט פרסמה באתר שלה סרטון המסביר את אמצעי הבטיחות שננקטו עבור צוות מחסני החברה. אמצעי הבטיחות כוללים: סימון של שני מטר מרחק על מנת לעזור לצוות לשמור על מרחק פיזי, שיטת תזוזה חד כיוונית ותחנות חיטוי. לצוות גם יהיה לוחות שילוט, עליהם יהיה כתוב המסר "שמור על מרחק של שני מטרים".

 

לפי פרסומים בבריטניה, למעלה מ-3,000 עובדים התנדבו לחזור לעבודה, אם כי רק מעט מהם צפויים לחזור לעבוד השבוע.

 

כאמור, אתר נקסט הבריטי הפסיק את פעילותו לפני למעלה משבועיים. באתר הבריטי נכתב אז כי, "החל מהיום, ב-18:00, שעון בריטניה, אנחנו לא נקבל הזמנות חדשות באונליין עד להודעה חדשה. 

 

עוד  נכתב, "הקשבנו לכל מה שהקולגות שלנו בתחום המחסנים ומערכי ההפצה אמרו לנו, זה ברור שרבים מהם חשים שהם צריכים להישאר בביתם בתקופה זו. כתוצאה מכך לקחנו את ההחלטה הקשה של סגירת המחסנים ומערכי ההפצה שלנו עד להודעה חדשה".

 

אתר נקסט נחשב לאחד האתרים הפופולאריים בקרב הצרכנים הישראלים, בעיקר בתחום של בגדי ילדים. שנטל בינלי, מנהלת יחסי הציבור הבינלאומית של נקסט אמרה אז ל"ישראל היום": "הצרכנים הישראלים מאד חשובים לנו. מלבד בריטניה, מדובר בשוק הכי גדול שלנו. אנחנו מוכרים ל-70 מדינות, וישראל כאמור היא השנייה בגודלה".

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...