צילום: Gettyimages // קומאן. יגיע לקאמפ נואו?

"סעיף השחרור שלי לברצלונה עבר ל-2021"

רונאלד קומאן, מאמן נבחרת הולנד, ששמו נקשר בשנה האחרונה כמועמד לקאמפ נואו התייחס לעניין לאחר דחיית היורו

בשנה האחרונה לא מעט פעמים הוזכר שמו של רונאלד קומאן, מאמן נבחרת הולנד, כמועמד למשרת האימון של ברצלונה. שחקן העבר של המועדון שכיכב בקאמפ נואו בשנות ה-90 שיקם בשנתיים האחרונות את נבחרת האורנג' והיכולת של הכתומים גרמה לקברניטי ה'בלאוגרנה' לפזול לכיוונו.

לקומאן קיים סעיף בחוזה עם ראשי ההתאחדות ההולנדית שהוא יכול במידה ויקבל הצעה מהקטאלונים לעזוב. כעת לאחר דחיית היורו הועלה שוב הנושא בכלי התקשורת בספרד שתהו אם ההולנדי יעזוב את נבחרתו עוד לפני שיספיק לאמן אותה בטורניר הגדול.

היום החליט קומאן לשים לשמועות סוף כשאמר: “סעיף השחרור לברצלונה הוא אחרי היורו. לא נקבע תאריך. אז עכשיו הוא זז לאחרי יורו 2021”.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...