צילום: אלן שיבר // שחקני מכבי חיפה

מכבי חיפה: הפסקת פעילות עד יום ראשון

בשל התפשטות נגיף הקורונה, במועדון הודיעו על הפסקת פעילות עד יום ראשון, לאחריה תתקיים הערכת מצב נוספת • כרגע הזרים נשארים בישראל • אשכנזי ינותח, זמן ההחלמה: 3-4 חודשים

מכבי חיפה הודיעה הבוקר (רביעי) על הפסקת פעילות עד יום ראשון. אחרי שהופסקה פעילות מחלקת הנוער בעקבות התפשטות נגיף הקורונה, גם הקבוצה הבוגרת נכנסה למעגל.

במועדון מודאגים מההנחיות החדשות של משרד הבריאות והדיבור סביב סגר כללי ברחבי המדינה. ביום ראשון תתקיים הערכת מצב נוספת של הנהלת המועדון האם ניתן לחזור לפעילות, גם אם חלקית, של השחקנים. חלק מעובדי המנהלה של המועדון ייצאו לחל"ת ונראה כי משבר הקורונה מגיע גם לדלתותיהם של המועדונים הגדולים ובהם הירוקים מהכרמל.

נכון לעכשיו, השחקנים הזרים של הקבוצה נשארים בישראל, עד שיתברר סופית האם הליגה תתחדש לקראת חודש מאי. לחלקם, דוגמת הקשר ההולנדי צ'ארון שרי, יש משפחות שנתמכות על ידם כך שגם זה נלקח בחשבון. בתקופות רגילות היה שרי ממריא להולנד ככל שהתאפשר על מנת לפגוש את אימו שנמצאת בעיר דן האג. כעת, ברור לשרי שאם יטוס, לא ברור מתי יוכל לחזור לישראל.

בנושא אחר, קשר הקבוצה יובל אשכנזי יעבור מחר ניתוח לתיקון פריקת כתף. לאחר מספר בדיקות, החליט אורתופד המועדון יחד עם הצוות הרפואי, כי השחקן יעבור ניתוח בכתפו מאחר וזו הפריקה השלישית בכתפו. זמן ההחלמה הצפוי כ-3-4 חודשים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...