אחרי שהחמיצה את הכניסה לפלייאוף העליון במחזור הקודם, המטרה החדשה של בני יהודה בליגה היא לסיים במקום הראשון בפלייאוף התחתון, והיריבה הראשונה שתפגוש היא את הפועל כפר סבא.
רק שהכתומים יצטרכו להסתדר במשחק הקרוב ללא מאמן הקבוצה, אלישע לוי, שייעדר משני האימונים הקרובים של הקבוצה וכמובן מהמשחק עצמו, בשל בעיה רפואית ממנה הוא סובל - אבן בכליה.
בהודעה מטעם בני יהודה נמסר: "כולנו בבני יהודה מאחלים לאלישע בריאות איתנה וחזרה מהירה. את מקומו של אלישע לוי ימלאו אנשי הצוות המקצועי, יעקב אסייג ואבנר עיני".
עוזר המאמן, יעקב אסייאג, שיעמוד בשבת על הקווים, אמר לקראת המשחק: "הקבוצה התכוננה בצורה הכי רצינית וטובה שאפשר לקראת המשחק. אבל גם אנחנו, כמו כל אדם בעולם, קוראים, רואים ושומעים מה קורה סביבנו. אנחנו מנסים להתנתק עד כמה שאפשר, אבל ברור שזה לא פשוט.
"זה לא נעים לשחק בלי קהל, כולנו כאן בשביל הקהל וזה כואב לכולם. מצד שני, הבריאות מעל הכל ונפעל בהתאם לכל ההנחיות וההוראות של משרד הבריאות ומנהלת הליגות לכדורגל. מבחינה מקצועית לכולם ברור שהמטרה שלנו היא לשחק טוב, ליהנות מכדורגל ולנצח בכל משחק. כמובן שאנחנו חייבים לשחק יותר טוב ולהשתפר, בשביל להגיע בצורה הטובה ביותר למשחק חצי גמר הגביע באמצע חודש מאי".
שחקני בני יהודה חוגגים עלייה לחצי הגמר. "אין הגרלות קלות" // צילום: מאור אלקסלסי
על הגרלת חצי גמר הגביע מול הפועל ב"ש, אמר אסייאג: "אין הגרלות קלות בחצי גמר. אנחנו קיבלנו הגרלה קשה וגם הפועל באר שבע קיבלה הגרלה קשה. יש עוד זמן רב עד המשחק ונשתדל להגיע אליו בצורה הטובה ביותר, בהתאם למצב. זה לא מפגש בין בני יהודה ליוסי אבוקסיס, זה מפגש בין בני יהודה להפועל באר שבע".