אמנם יש עוד כמה חודשים, אך כבר עכשיו תל אביב מתמרקת לקראת פתיחת הקיץ הקרוב, שיביא איתו לא מעט תיירים, מסעדות חדשות, טרנדים חדשים ועוד. אחד המקומות המסקרנים ביותר לקראת הקיץ הוא המתחם הקולינרי החדש אותו מקים המסעדן צביקי עשת ממש על חוף הים של תל אביב.
מתחם המסעדות ייפתח במקום בו שכן במשך לא פחות מארבעה עשורים "קפה לונדון" המיתולוגי, שסגר לא מזמן את שעריו. שטח המקום משתרע על כ-600 מ"ר בנוי ואלף מ"ר של רחבה חיצונית, ממש על חוף הים. את המתחם מקים המסעדן צביקי עשת, מבעלי קבוצת גרינברג ומסעדות גרקו, יחד עם נבו דוקטורי, אחד מבעלי בננה ביץ', בהשקעה של כ-10 מיליון שקלים.
כעת צפוי השטח העצום להפוך לשדרת אוכל שתכלול בתוכה לא מעט מותגים מוכרים דוגמת מסעדת גרקו או גלידת ג'לטרייה, שניהם של עשת. לצדם נמצא גם מותגים חדשים, מסעדת המבורגרים, אוכל רחוב, בית קפה ואפילו קיוסק. המטרה היא לפנות הן לקהל המבלים בחוף אך גם להוות אטרקציה לתושבים המתגוררים באזור.
כיום, כוללת פעילות קבוצת המסעדות "מתחם גרינברג", של עשת באזורי ח"ן בת"א, עם ארבע מסעדות: ביסטרו גרינברג, מסעדת גרקו היוונית, ג'לטריה והפיצריה PIZZA, , כמו גם מסעדת גרקו בלב אזור התעשיה והבילוי של הרצליה.

צביקי עשת // צילום: יח"צ
"אנו עומדים בפני שנה עמוסה בעשייה", סיפר עשת. "שמחים להזדמנות להביא מעצמנו למיקום חדש ומלא השראה - בנקודה הסטורית ממש בלב הטיילת, מול חוף הים, סמוך לקהל שצמא למקומות בילוי ומסעדות באווירה ים תיכונית ותוססת. אנחנו בעיצומו של תהליך היצירה שיגיע לשיאו בחודשים הקרובים, כאשר בראשו יעמוד מותג הדגל שלנו, גרקו, שהפך את האווירה והמטבח השמחים של יוון לחלק מתרבות האוכל הישראלית".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו