צילום: טוויטר // אולה גונאר סולשיאר עם ברונו פרננדש. חיזוק מסקרן

ברונו פרננדש הוצג במנצ'סטר יונייטד: "אני פה בגלל רונאלדו"

אחרי משא ומתן מייגע, השדים האדומים הכריזו על צירופו של הקשר, שנרכש מספורטינג ליסבון תמורת כ-46 מיליון ליש"ט • "האהבה שלי למועדון החלה כשהייתי צופה בכריסטיאנו משחק", סיפר הרכש החדש

אחרי משא ומתן מייגע, סוף סוף מנצ'סטר יונייטד הכריזה הערב (חמישי) על צירופו של ברונו פרננדש, שנרכש מספורטינג ליסבון תמורת כ-46 מיליון ליש"ט. הקשר המחונן חתם לחמש וחצי שנים עם אופציה לעונה נוספת לאחר שב-137 הופעות בשורות ספורטינג, סיפק 63 שערים ו-52 בישולים בכל המסגרות.

פרננדש אמר לאתר הרשמי של הקבוצה: "האהבה שלי למנצ'סטר יונייטד התחילה כשהייתי צופה בכריסטיאנו רונאלדו משחק ומאז הפכתי לאוהד גדול של המועדון. בשבילי זה מרגיש מדהים לשחק ביונייטד, עבדתי קשה כדי להגיע לרגע הזה ואני יכול להבטיח לאוהדים שאתן הכול למען הסמל. אני רוצה להודות לספורטינג על כל מה שהם עשו בשבילי. אני מודה לאולה גונאר סולשיאר ולכל הצוות המקצועי במנצ'סטר יונייטד על האמון שניתן בי".

מאמן מנצ'סטר יונייטד, אולה גונאר סולשיאר, בירך על החיזוק וסיפר: "עקבנו אחרי ברונו במשך חודשים רבים וכולם כאן התרשמו מאוד מהיכולות ומה שהוא יכול להביא לקבוצה. מדובר באדם מדהים עם אישיות נהדרת וברור לנו שהוא יהיה מנהיג אמיתי. השערים והבישולים של ברונו מדברים בעד עצמם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...