האסיאתית החדשה שכבשה את גבעתיים

כצנלסון כמרקחה • הרחוב שהפך למרכז חיי הלילה של גבעתיים משתדרג גם קולינרית עם מסעדה חדשה עליה אמון השף לשעבר של ה"מינה טומיי"

מנת "כדורי אש" בפאפאסאן // צילום: אנטולי מיכאלו

גבעתיים, ורחוב כצנלסון בפרט, הפכו בשלוש השנים האחרונות ל"מעצמת ברים". מרחוב ויצמן ועד נחלת יצחק התמלאה העיר בברים שגרמה לתושבים הצעירים בעיר להפסיק להתגעגע לתל אביב הסמוכה. עם זאת, בגזרה הקולינרית האזור נשאר מעט מאחור, אך לא עוד. לצד מספר מסעדות חדשות שנפתחו באזור, הושקה בימים האחרונים מסעדת "פאפאסאן", אסיאתית חדשה שמסקרנת את כל תושבי האזור. 

השף משה בדישי, שעד לאחרונה תיפקד כשף של רשת "מינה טומיי", השיק את הפרויקט החדש שלו, מסעדת "פאפאסאן". בדישי חבר למספר שותפים המשמשים כבעלים של מקומות נוספים באזור וביחד פתחו את המסעדה באמצע רחוב כצנלסון, אחד המיקומים המרכזיים בעיר, בחלל שבו פעל עד לא מזמן ה"אוטו – בר".

חלפיניו פורי // צילום: אנטולי מיכאלו

התפריט במקום מחולק לשש קטגוריות: הקטגורייה הראשונה היא CHOP CHOP, בה מוצעים סוגי טרטר וסשימי דוגמת חפיניו פורי או תאי סשימי. הקטגוריה השנייה היא קטגוריית הסלטים (POK POK) בהם סלטי פפאיה או סלט טופו ועוף צרוב. הקטגורייה השלישית היא באנים ודאמפלינגס בו יוצעו לסועדים מבחר כופתאות כיסונים מאודים ומטוגנים.

נוסף על כך, ישנה גם קטגוריית גריל בה נוכל למצא מיסו סלמון או מסמן סטייק – אנטריקוט עם פומלה ואשכולית. לצד אלו יוצעו גם מבחר סוגי רולים של סושי במגוון סוגים ומחירים וכמובן גם המנות האסיאתיות הקלאסיות – פאד תאי, אינדי קארי וכדומה.

פאפאסאן, כצנלסון 59 גבעתיים.

מיסו סלמון // צילום: אנטולי מיכאלו טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר