צילום: באדיבות מכבי ת"א // ג'קסון. בקרוב בהיכל מנורה מבטחים

רשמית: ג'קסון חתם במכבי ת"א

הרכז הוותיק (33, 1.91 מ') הגיב בחיוב לאוהד ששאל אותו אם הוא מגיע לישראל • כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", הנהלת הצהובים הצליחה לעמוד בבקשתו של המאמן יאניס ספרופולוס ומצאה חיזוק לקו האחורי

אחרי שבוע וחצי של חיפושים מצאה מכבי ת"א את הרכש שחיפשה והחתימה את הרכז ארון ג'קסון על חוזה עד סיום העונה, כך אישר השחקן בחשבון הטוויטר שלו בתשובה לאחד מאוהדי הקבוצה.

כפי שפרסמנו לראשונה ב"ישראל היום", הצהובים שחיפשו חיזוק לקו האחורי בעקבות פציעותיהם של ג'ון דיברתולומיאו ונייט וולטרס, פנו לגארד (33, 1.91 מ') שהביע את נכונותו להצטרף. בתחילה קבוצתו הסינית בייג'ין דאקס סירבה לשחררו, אך ביומיים האחרונים הגיע הצדדים להבנות והדרך לעסקה נסללה.

המאמן יאניס ספרופולוס חשק בשחקן המנוסה שזכה באליפות היורוליג עם צסק"א מוסקבה ב-2016 מתוך הבנה שהוא יתאים מבחינת האופי וסגנון המשחק לקבוצה שנבנתה השנה בהיכל.

עם החתימה הזו סוגרים ג'קסון ואלופת ישראל מעגל לאחר שבשנים האחרונות, כולל בקיץ האחרון, התנהלו מספר פעמים מגעים בין הצדדים, אך לא הבשילו לידי חתימה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...