ריאל מדריד הצליחה היום (שבת) לעלות זמנית למקום הראשון בליגה הספרדית לאחר ניצחון דחוק אבל מתוק על אלאבס. הבלאנקוס יצאו לחבל הבאסקים והוכיחו שוב שלמרות פתיחת העונה המגומגמת הם לא מוכנים לוותר השנה לברצלונה שגם היא עד כה לא מבריקה.
השער הראשון של ריאל הגיע רק בדקה ה-52. טוני קרוס הרים כדור חופשי נהדר ומצא את הראש של סרחיו ראמוס. לצערו של הקפטן, 13 דקות מאוחר יותר הוא ביצע פאול ברחבה ונתן למארחת פנדל. לוקאס פרס ניגש לבעוט את כדור העונשין ודייק ללא בעיה.
ארבע דקות מאוחר יותר, עוד שחקן הגנה של זידאן, דני קרבחאל זינק על ריבאונד לאחר שאיסקו נעצר על ידי פאצ'קו ורץ לחגוג עם החברים שלו את המקום ה-1. ברצלונה יוצאת מחר למשחק חוץ קשה מול אתלטיקו מדריד בוונדה מטרופוליטאנו ומעידה שלהם תשאיר את ריאל לפחות עד המחזור הבא בפסגה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו