אחרי החגים כמעט כאן. לצערכם. עכשיו, כשעדרי המשפחות והמוני הישראלים שכבשו כל פיסת תיירות העונה לשם אטרקציה - מפנים אותן בבת אחת, מתחילה עונת הטיולים האמיתית. לא זאת של הקיץ והחגים, אלא העונה שחיכו לה המוצ'ילרים האמיתיים. אלו שיכתתו רגליים במשך ימים ולילות כדי ללכת בתוך גלויה. הלא־מפונקים, אם תרצו. מעכשיו זה החופש הגדול שלהם, והוא פוטוגני הרבה יותר משלכם.
ובכל זאת, גם בקרב הסגמנט הזה יש מי שתחום הנוחות חשוב לו. יש גם משפחות שלא מסתכלות על לוח השנה ועל כמות הילדים והקשיים הלוגיסטיים - ופשוט יוצאות לטייל כמו פעם. אצל חלק מהמטיילים הללו זה כבר מזמן לא "קח מקל, קח תרמיל" ותסתדר בשטח, ובוודאי בקרב חנויות המטיילים - שדוחפות להם ללא הרף המצאות ושכלולים כדי להקל על - שלא לומר לפנק את - מי שלא ישן בבית מלון.
"ישראלים אוהבים את השטח, ומשנה לשנה יש יותר מטיילים מהסוג הזה", מאבחנת חנה קאוף־אלפסי, מנהלת השיווק של רשת ריקושט. "זה קורה בעקבות התפתחות שביל ישראל והמקטעים החדשים בשביל, וכן בעקבות הקמת חניוני לילה רבים. כל קבוצות המטיילים בפייסבוק מעודדות משפחות לטייל, והן הובילו לכך שיש עלייה במספר המטיילים".
גם שלי חודורוב, מנהלת שיווק קבוצת למטייל, מציינת כי חל גידול בקרב המטיילים. לדעתה, מדובר בסיבה נוספת. "אורח החיים הקצבי והרצון לבלות זמן משפחתי רגוע יותר משפיעים כמובן על כולם, ולכן אנשים מעדיפים לבלות את זמנם בטבע ולהוציא את כספם על פעילויות בחוץ".
איך אתן מפלחות אותם?
קאוף־אלפסי: "יש כל מיני קהלים. יש כאלה שהולכים לעשות קמפינג וישנים בבונגלוס ולכן הם לא צריכים להצטייד באוהלים אלא בציוד נלווה. יש כאלה ששוכרים בונגלוס למבוגרים, הילדים ישנים באוהל ליד ואז האוהל הוא חוויה. אלה שעושים על האש לוקחים איתם כיסאות נוח, מזרנים, צידניות, פנס ראש וערסלים, כי כיף לשכב בין העצים. ישראלים אוהבים להצטייד באוהלים גדולים וגבוהים שאפשר לעמוד בהם. מומלץ לקנות אוהל לשתי נפשות יותר ממה שצריך, ולהביא בחשבון שהוא צריך להיות מרווח ועם מקום לציוד. צריך לבדוק שהאוהל מאוורר ושהוא כולל חלונות. יש גם ביקוש לאוהלים קלים משום שצריך לסחוב אותם. היום יש גם מאווררים לאוהלים, וזה מוסיף להנאה".
וחודורוב מוסיפה: "טיולים רגליים הפכו לטרנד גם בגילים מבוגרים יותר".
"שקשוקות מושקעות"
אחת השאלות הקבועות שעולות במצבים כאלה היא "מה אוכלים". "יש ביקוש לתחום הבישולים בשטח", מעידה קאוף־אלפסי, "אנחנו רגילים שאנשים משתמשים בערכת גזייה לקפה, אבל היום אנשים מכינים ארוחות של ממש בשטח, ארוחות בוקר וצהריים לתפארת, כגון שקשוקות מושקעות. יש סירים מיוחדים לגזיות שמתקפלים וקל לסחוב אותם, ויש גם ביקוש לערכות קפה שונות".
למפונקים באמת מציעות החנויות הייעודיות מקלחות שדה, בלנדרים, מכונות אספרסו ניידות, פנסים סולריים ועוד שלל המצאות שלא כולן חיוניות באמת. מקל הליכה, לעומת זאת, יודע כל מי שעשה טרק או שניים בחייו - חשוב מאוד, גם אם זה לא נראה כך.
"בקרב המטיילים בשביל ישראל יש ביקוש למקלות הליכה. רבים לא מבינים שמקלות הליכה עוזרים לסחוב את כל העומס על הגב. חשוב לקנות שני מקלות הליכה כדי שיהיה איזון בין שני צידי הגוף".
לאיתן קויאט, סמנכ"ל ניין מוצרי צריכה, יבואנית מותג Coleman בישראל, יש הבחנה מעניינת באשר להבדלים שבין הטיילנים הישראלים לעמיתיהם ביבשות האחרות. "תרבות הקמפינג בישראל שונה מתרבות הקמפינג בעולם. אם ניקח לדוגמה את האוסטרלים והאמריקנים", הוא ממחיש, "הם יוצאים לאתרי קמפינג קבועים, אחת לשנה, לתקופה של שבוע־שבועיים, ונופשים באופן קבוע עם אותם שכני קמפינג לאורך השנים. בארץ נהוג לצאת באופן ספונטני ולקמפינג אינסטנט. המטיילים מגיעים בערב, מקימים מהר אוהל ובבוקר יוצאים לדרכם להמשך הטיול. מכיוון שכך, הצרכן הישראלי זקוק לאוהל בן־רגע להקמה מהירה. אין לו זמן להתעסק עם הרכבות והשחלות, שאמנם לוקחות רק כ־20 דקות, אבל כשהזמן קצר כל דקה חשובה. מסיבה זו אוהלי הפתיחה המהירה פופולריים בישראל".
ניר נאון, מנהל המכירות של קל־גב, הודף את הנטייה לחשוב שישראלי פירושו מפונק, גם בשטח. "הישראלים לא נחשבים למפונקים יותר ממטיילים אחרים בעולם. גם אלה שאוהבים טבע רוצים שיהיה להם נוח יותר בלילה. אם פחות נוח להקים אוהל, הטיול פחות מהנה. אוהל בן־רגע הוא פופולרי בכל העולם, בעיקר כשמדובר במשפחות, הואיל וילדים הם יותר חסרי סבלנות".
אלא שנאון שוכח את המטיילים העצמאיים האמיתיים, שנהנים דווקא מהאתגר שבהקמת אוהל שדורש מחשבה או בשינה על שק שינה פשוט. כאלה יש לא מעט, והם לרוב מטיילים לבד או בזוגות. שהרי כל הרעיון של טיול שטח הוא לחוש את השטח, גם במחיר של כאב גב בבוקר כשאתה מתעורר בתוך האוהל. לכן המצאות כמו מזרני ביצים (תתפלאו, יש כאלה) שמקלים על הגב או מיטות שטח מתקפלות שמזכירות את הטירונות, יש בהן כדי להחטיא את המשמעות של טיול שטח.
קר שם בחוץ - מה עושים?
אחד האתגרים שבאמת דורשים מחשבה מוקדמת, בעיקר בטרקים בעולם, הוא מזג האוויר הקר בעונה זו. בישראל הסתיו עושה צחוק מהעבודה, אבל טיילים בעולם, באירופה, ובעיקר בצפון היבשת, נדרשים לתת את הדעת על כך.
קויאט: "מכיוון שמתחיל להחשיך מוקדם יותר, מומלץ להגיע לשטח הקמפינג בשעה מוקדמת מן הרגיל כדי להתארגן לפני רדת החשיכה. כמו כן, חשוב להצטייד מראש באמצעי תאורה כגון פנס, עששית או גרילנדת נורות. באוהלי הפתיחה המהירה יש חשיבות לאיכות המנגנונים, ולכן מומלץ, כשבוע לפני הנסיעה, לפתוח את האוהל ולבדוק שהוא תקין. אם יש תקלה, אפשר ליצור קשר עם היבואן ולהפעיל את האחריות למוצר".
נוסף על כך, לשיטתו, "בעת הקמת האוהל חשוב מאוד לעגן אותו לעץ, לסלע או לשלט, באמצעות החוטים הייעודיים לכך, כדי למנוע מרוח חזקה להסיט אותו או לגרום לו נזק. צריך לשים לב לכך שיש התעבות נוזלים באוהל בגלל הפרשי הטמפרטורה. לכן בבוקר יש לאוורר את האוהל, להניח אותו לכמה דקות בשמש ואז לקפל אותו. כל זאת כדי למנוע ריח לא נעים, ואפילו עובש".
האם גם בתחום שלכם יש זליגה עקבית מצד הלקוחות לאתרי מכר מחו"ל?
קאוף־אלפסי: "בכל תחום יש תחרות. בטיולים, ישראלים נערכים ברגע האחרון. הם נוסעים לשטח ולא יכולים לחכות שהאוהל יגיע כי הם צריכים אוהל ליום המחרת. אוהלים, שקי שינה ומזרנים הם מוצרי נפח ופחות קונים אותם באתרים בחו"ל. גם הייעוץ המקצועי חשוב, ובאינטרנט אין את זה. למשל, כשקונים שק שינה חשוב להתאים את האוהל לאקלים. זה מידע פחות זמין, אלא אם כן ממש חופרים ברשת. חלק מהאוהלים שמוצעים בחו"ל אינם נמכרים בארץ כי באירופה לא צריך אוהלים עם מאווררים, ולא בטוח שהאוהלים שמוצעים שם יתאימו לאקלים בארץ. נוסף על כך, יש גם מוצרים שאי אפשר לקנות באינטרנט כמו גז".
צריך לזכור שלקאוף־אלפסי יש אינטרס שתגיעו לחנויות, ולכן יש לקחת את דבריה בפרופורציות הנכונות. כל אחד יכול למצוא היום מידע והדרכה באינטרנט, ומי שמטייל הרבה ומבין בתחום יכול בהחלט למצוא את מבוקשו שם. "זה לא סוד שיש שינוי עולמי בתחום ה- retail במתכונתו הישנה, המחייב התמודדות חדשה", אומרת שלי חודורוב מ"למטייל", "כל שינוי והתמודדות כאלה הם מבחינתנו הזדמנויות לצמיחה, כראיה לכך פתחנו חנות אי־קומרס (שיווק אינטרנטי) מושקעת באתר שלנו, מועדון חדש ללקוחות, בד בבד עם פתיחת סניפים חדשים; השנה נפתחו סניפים ברמת ישי, קריות, אשקלון ובקרוב בפרדס חנה". "כמותג מוביל, אנו יודעים גם שהחנויות שלנו מושכות אנשים למתחמים בהם אנחנו נמצאים ולכן חשוב לנו לתת פתרון גיאוגרפי ארצי", מוסיפה חודורוב. "למטייל" שמחה לאמץ את העתיד ולהעניק ללקוחות שלה חוויה מושלמת בכל הערוצים, שכן היום לקוחות נעים ללא הפרעה בין חוויות מקוונות ולא מקוונות, מחפשים עסקה טובה, בית טוב וערך מוסף. אנו ב"למטייל", עושים מאמץ להעניק חוויה וערך בכל הערוצים בהם הלקוח פוגש אותנו- חוויה מותאמת, פרסונלית וכדאית בצורה ברורה והכל- ברוח הזמן".