צילום: GettyImages // צסק"א במאזן נדיר של 2:2 ב-VTB

אימת היורוליג

מכבי ת"א, ריאל מדריד ופרנבחצ'ה שמרו בינתיים על מאזן מושלם בליגות המקומיות, אך מסתבר שהן יוצאות מן הכלל • על הפתיחה הצולעת של חברות היורוליג: ממילאנו, דרך אנאדולו אפס ועד לצסק"א מוסקבה

מכבי ת"א פתחה את העונה בשני ניצחונות בליגת העל, ריאל מדריד ב-0:4 בליגה המקומית וגם פנרבחצ’ה ללא ההפסד אחרי שלושה מחזורים, אבל מסתבר שזו לא דוגמה מייצגת. כשליש מקבוצות היורוליג פתחו את המשחקים שלהן בזירה המקומית בצורה צולעת, חלקן בצורה מפתיעה מאוד. מסתבר שהחיים בליגות המקומיות לא קלים כבעבר.

מילאנו עמוסת הציפיות עם אטורה מסינה על הקווים כבר רשמה שני הפסדים ושני ניצחונות ב-4 משחקים, אחרי שבתחילת השבוע נכנעה בביתה לברינדיזי.

גם בכדורסל הגרמני נרשמה הפתעה גדולה מאוד אמש, כאשר באיירן מינכן כבר איבדה תואר ראשון אתמול כשהפסידה בנקודה 84:84 לטלקום בון בשמינית גמר הגביע.

אנאדולו אפס, סגנית אלופת היורוליג בעונה שעברה, ספגה השבוע תבוסה מהדהדת אצל בנדירמה הבינונית 82:66. אותה בנדירמה תארח מחר את הפועל ירושלים בפתיחת משחקי ליגת האלופות של פיב"א.

צסק"א מוסקבה אף היא נמצאת בסיטואציה לא מוכרת, ומחזיקה במאזן נדיר של 2:2 בפתיחת ליגת ה-VTB. מדובר בכמות הפסדים שבדרך כלל מספיקה לעונה שלמה בליגה הזו. אחד ההפסדים היה לאניסיי קראסנויארסק.

אצל באסקוניה כבר אפשר לדבר במונחים של משבר עם מאזן 3:1 בפתיחת הליגה הספרדית והמקום ה-13 בטבלה. גם ליריבה של מכבי ת"א ביום חמישי, הכוכב האדום בלגרד, כבר היתה תקלה בליגה האדריאטית עם הפסד ביתי לבודוצ'נוסט 89:81.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...