צילום: אי.אף.פי // זידאן, אמש בברנבאו

"אפשר להאשים את קורטואה על המחצית הראשונה"

לאחר התיקו הביתי המביך אמש מול קלאב ברוז', מאמן ריאל מדריד, זינדין זידאן בחר להפנות את החיצים לשוערו הבלגי • נאצ'ו עשוי להיעדר לחודשיים וחצי לאחר שנפגע ברצועה הצידית של הברך

לאחר ההפסד הקשה במחזור הפתיחה של הצ'מפיונס ליג לפ.ס.ז' (3:0), ריאל מדריד חשבה שהיא תוכל חזור לעצמה במשחק הביתי אמש (שלישי) בסנטיאגו ברנבאו מול קלאב ברוז' הבלגית. לאחר ההפסד לצרפתים בחודש שעבר, הבלאנקוס הצליחו לנצח בליגה את סביליה ואוססונה וסיימו בתיקו מאופס בדרבי של מדריד מול אתלטיקו ביום רביעי האחרון. לצערם של זינדין זידאן וחניכיו, הם מצאו את עצמם בפיגור של שני שערים מול הבלגים והצליחו לסחוט רק נקודה בדקה ה-85 ונמנעו ממבוכה גדולה הרבה יותר.

זידאן, המאמן הצרפתי של ריאל אמר לאחר המשחק: “השער הראשון שספגנו היה מצחיק, אמרתי לשחקנים במחצית שאנחנו חייבים לחזור. אני שמח מהתגובה של השחקנים בחצי השני, אבל ההתחלה הייתה מזעזעת, 45 הדקות הכי רעות שלנו. לקורטואה היו בעיות פיזיות והוא לא יכול היה להמשיך למחצית השנייה, אפשר להאשים אותו במה שקרה במחצית הראשונה, אבל כולנו היינו רעים וגם אני. אין לי דאגה, הוא שוער בריאל בדיוק כמו אראולה וכולם חייבים להיות מוכנים”.

קורטואה בהלם על רקע דניס החוגג, אמש במדריד // צילום: אי.אף.פי

ב"מארקה" נכתב על השוער הבלגי: "זידאן אמר שהעונה לא יהיה דיון לגבי עמדת השוער הראשון. הוא טעה. לא בגלל שאראולה הפך לשוער הבכיר, אלא כי בברנבאו כבר הבהירו שהם לא מתלהבים מההופעות של קורטואה למרות שהוא שמר על רשת נקייה נגד סביליה ונגד אתלטיקו בחוץ. הוא ספג שני שערים במחצית מול ברוז'. הוא הוחלף בגלל בעיות בבטן, וחסרונו ממש לא הורגש. האם זידאן ישקול לעשות שינוי?"

לצערו של זידאן, אחרי המשחק הגיע מכה נוספת כאשר נודע כי הבלם/מגן, נאצ'ו, סובל מקרע חלקי ברצועה הצידית של הברך, פציעה שבדרך כלל מחייבת השבתה של לפחות חודשיים וחצי.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...