בעקבות ההשעיה על ידי מכבי חיפה והעמידה לוועדת משמעת, פרסם הערב (חמישי) ירדן שועה פוסט בעמוד האינסטגרם שלו, ובה התנצל על הבילוי הלילי, ערב במשחק מול מכבי נתניה.
"אוהדים יקרים, מועדון מכבי חיפה וחברים, טעיתי. אני מבקש להתנצל בפניכם על השטות שעשיתי. ככה לא מתנהגים.
"למדתי מהמקרה הזה הרבה, אני מאוד אוהב את המועדון ומחובר אליכם! מחכה כבר להחזיר לכם על כר הדשא. חברים שלי, גאה באה על הניצחון אתמול, בהזדמנות זאת רוצה לאחל לכם חג שמח ושנה טובה. יאללה מכבי".
בכך מקווה השחקן כי המועדון ייתן לו הזדמנות נוספת אחרי שורה של עבירות משמעת. בכל מקרה, שועה לא אמור להתאמן מחר עקב ההשעיה עליה הודיעה היום חיפה ובשבוע הבא הוא יעמוד בפני ועדת משמעת פנימית. שועה לא נכלל בסגל הקבוצה למשחק האחרון מול מכבי נתניה בו ניצחו הירוקים בלעדיו 0:3.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו