באופן די גורף, מארק אנדרה טר שטגן הוכתר הבוקר (רביעי) בכלי התקשורת בספרד כשחקן המצטיין של ברצלונה, שהצליחה אמש לסחוט תיקו מאופס במשחק החוץ מול בורוסיה דורטמונד, במסגרת המחזור הראשון בליגת האלופות. השוער של האורחת עשה את ההבדל עם הדיפת פנדל של מרקו רויס, ועל הדרך סיפק עוד מספר הצלות פוטוגניות, שסייעו לאלופת ספרד לצאת מגרמניה עם נקודה בודדת.
בתקשורת הקטלאנית כינו את טר שטגן "כחומה שעצרה את הקבוצה הגרמנית", ובעיתון 'ספורט' הוסיפו וקבעו כי "השוער של בארסה למעשה חתום על הנקודה בהתמודדות בה ברצלונה לא הצליחה להרשים ובעצם רק חיכתה שהמשחק יסתיים".
גם מאמן ברצלונה ארנסטו ואלוורדה לא חסך במחמאות: "זה לא חדש שיש לנו שוער מצוין בין הקורות. יש לנו שוער נפלא ואנחנו מרוויחים ממנו המון". על המשחק הלא מרשים של חניכיו, הוסיף: "היה משחק מסובך, אבל לא הופתענו כי אנחנו יודעים מה הפוטנציאל של דורטמונד באצטדיון שלה. זה נהדר עבורנו שהשוער שלנו היה בשיאו. לא היינו טובים בפעולה האחרונה".
ואלוורדה התייחס גם ליכולת של ליאו מסי, ששותף בחצי השעה האחרונה אחרי ששב מפציעה: "מסי לא היה איתנו בקדם העונה ולפני המשחק הזה הוא לא הספיק להתאמן הרבה פעמים. אז למרות הכל, הוא עשה מספיק דברים ב-30 הדקות שקיבל. מסי נמצא כרגע במקום שבו כל שחקן שלא שיחק הרבה זמן יהיה בו. טבעי שייקח לו קצת זמן להוריד את החלודה".
ונסיים עם גיבור הלילה טר שטגן, שסיכם את 90 הדקות מול דורטמונד: "בפנדל של רויס, הייתה לי תחושה שהוא יבעט לפינה, אני שמח שיכולתי להדוף. היו להם הרבה הזדמנויות, אבל היינו רחוקים מהשיא שלנו. הנקודה כאן היא טובה להמשך העונה בליגת האלופות. זו לא תוצאה רעה".
"הקבוצה המוכשרת בעולם": ברצלונה הביסה שוב בזכות שני שערי בכורה - וחזרה לפסגה
"אני מקווה שנתעורר בזמן": מלכת ליגת האלופות פוחדת לאבד את התואר
פרסומת | פתיתים של תקווה
"לליונל מסי אין כל כוונה לחזור לברצלונה כל עוד ז'ואן לאפורטה הוא האיש החזק שם"
חצי הגמר המטורף בין ברצלונה לאתלטיקו הפך ל"מותחן מונומנטאלי"
בתוך כך, אנטואן גריזמן, שלא בדיוק הצליח להרשים ולאיים על השער לאחר שהוצב באגף השמאלי, הודה: “עדיין לא הספקתי לפתפוס את התנועות של החברים שלי במגרש. אני פה רק חודשיים. אנחנו צריכים לתרגל את זה באימונים וגם במשחקים עצמם. אני צריך להבין יותר טוב את התנועות של מסי גם את של דמבלה. נראה לי שזה יגיע עם הזמן".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו