צילום: אלן שיבר // בני יהודה מפסידה לשבדים, הערב

הודחה מאירופה: בני יהודה הפסידה 1:0 למאלמו

החבורה של אבוקסיס נכנעו לשער מהיר של מולינס כבר בדקה השביעית, שסידר לשבדים 0:4 בסיכום הכללי • הכתומים יתרכזו במשחק בראשון מול האלופה

בעונה הראשונה של ברק אברמוב כבעלים של בני יהודה הוא הגיש הצעה אסטרונומית במונחים של המועדון לחלוץ גיז'רמו מולינס, שהעדיף בזמנו לעבור לסין. שלוש שנים אחרי, אברמוב זכה לראות את מולינס מקרוב, רק שלצערו החלוץ הבקיע את שער הניצחון של מאלמו מול הכתומים בגומלין פלייאוף הליגה האירופית. 

עצם ההעפלה של בני יהודה לשלב הזה הייתה הישג ענק לאבוקסיס ולשחקנים שלו, אבל הבדלי הרמות בין הקבוצות פשוט עצומים. גם ההפסד 1:0 זו תוצאה משקרת כי לולא מספר הצלות של אמיליוס זובאס, מחזיקת גביע המדינה הייתה מובסת פעם נוספת.

כבר במחצית הבין יוסי אבוקסיס שאין לקבוצה שלו שום סיכוי לעשות משהו מול השבדים והוריד את פנישי וסורו לספסל כדי שינוחו לפני מכבי ת"א. המפגש מול האלופה הרבה יותר חשוב לבני יהודה, שתסתפק בחוויה שצברה מהמשחקים באירופה ומסכום של 580 אלף יורו שייכנס לקופתה.

אכזבה גדולה בבני יהודה. שלום לך אירופה // צילום: אלן שיבר

יוסי אבוקסיס מבין זה נגמר // צילום: אלן שיבר

אמיליוס זובאס בפעולה, הערב. מנע תבוסה // צילום: אלן שיבר

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...