בשורות משמחות מעבר לים: לאחר שהגיעו לאוסטרליה עם הגלידה המוצלחת במרכז סידני ובבונדי ביץ', ממשיכה רשת הגלידה "אניטה" הישראלית להתרחב מעבר לים.
בשבוע שעבר החל השיפוץ של הסניף הראשון בעיר סאן חואן באי הקראיבי פורטו ריקו, הסניף יפתח בסוף חודש אוגוסט ויביא לראשונה לאי את המותג הישראלי .
האי, שכל תושביו אמריקאים ונתמך על ידי מדינת ארצות הברית, הוא אי של חופש, שמש וים ותעשיית הגלידה בו עדיין אינה מפותחת. עדי אביטל, הבעלים של הרשת, זיהה את ההזדמנות להביא את הגלידה הישראלית לאי הקטן שמונה 3 מיליון תושבים ומיליוני תיירים פוקדים אותו בכל שנה, כך שמדובר בבשורה של ממש עבור המקומיים.
סניף נוסף שיפתח בסוף אוגוסט יתמקם במנהטן, ניו יורק, קרוב לסנטרל פארק ויתפרס על 100 מ"ר. במקום יוצבו ויטרינות ענק עם 40 טעמים, עמדת מקפא יוגורוט עם עשרות תוספות, ברזי שוקולד ועוד.
כמו כן, בסוף ספטמבר יפתח הסניף השלישי באוסטרליה, במרכז הקניות ווסט פילד, רשת קניונים עולמית, הסניף יתפרס על 80 מ"ר ויפנה לכיוון הרחוב. על עיצוב כל הסניפים מופקדת האדריכלית אלונה אליאסי ויהיה זהה בעיצובו לסניף היוקרתי שעבר מתיחת פנים ברחוב שבזי בנווה צדק.