מוצרים שנפלו ממדפים במהלך רעידת האדמה בסניף וולמארט ביוקה וואלי, פלורידה , איי פי
מוצרים שנפלו ממדפים במהלך רעידת האדמה בסניף וולמארט ביוקה וואלי, פלורידה | צילום: איי פי

רעידת אדמה נוספת הורגשה בקליפורניה

בפעם השנייה בתוך יומיים נרשמה רעידת אדמה חזקה בעוצמה של 7.1 • נזק נגרם למבנים • שתי רעידות משנה חזקות פקדו את האזור כשעה אח"כ

רעידת אדמה בעוצמה של 7.1 בסולם ריכטר הורגשה הבוקר (שבת) בדרום קליפורניה, בסך הכל יממה לאחר רעידת האדמה החזקה שפקדה את האזור, שהייתה העוצמתית ביותר ב-25 השנים האחרונות. הרעידה התרחשה בשעה 6:00 שעון ישראל, ועל פי דיווחים בתקשורת האמריקאית כשעה לאחר מכן רעדה האדמה פעמיים נוספות עם שתי רעידות משנה, אחת בעוצמה של 5.7 והשנייה בעוצמה של 5.5 בסולם ריכטר.

נכון לשעה זו לא ידוע על נפגעים בנפש אלא על  שריפות ונזק משמעותי למבנים באזור סן ברנדינו הסמוך לעיר לוס אנג'לס. 

בקע שנוצר באחד הכבישים באזור בו התרחשה רעידת האדמה // צילום: איי.פי

כזכור, ביום החמישי האחרון ארעה רעידת אדמה בעוצמה של 6.1 בדרום קליפורניה. מוקד הרעש היה בעיירה רידג'קרסט, כ-250 קילומטרים מלוס אנג'לס. הרעידה אכן הורגשה בעיר וגרמה לחלק מהמבנים לרעוד וכמובן גם לרעידות משנה רבות. 

אזרחים מבוהלים מתפנים במשחק כדורסל שהופסק עקב הרעידה // צילום: איי.פי טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...