דוד קלטינס. מהיום שחקנה של האלופה היוצאת // צילום: דוברות הפועל ב"ש // דוד קלטינס. מהיום שחקנה של האלופה היוצאת

דוד קלטינס חתם בהפועל ב"ש לחמש שנים

כפי שפורסם ב"ישראל היום", בית"ר ירושלים תקבל שישה מיליון שקלים עבור המגן-קשר, שסירב להאריך את חוזהו בבירה • השחקן אמור להרוויח כ-200 אלף יורו בכל עונה

המעבר הושלם, דוד קלטינס חתם הבוקר (שלישי) באופן רשמי לחמש עונות בהפועל ב"ש. כבר אתמול פורסם ב-'ישראל היום' כי במסגרת העסקה תקבל בית"ר ירושלים שישה מיליון שקלים בעבור השחקן. יש לציין כי אין קשר בין העסקה המדוברת לבין זו שנסגרה בין המועדונים על מיכאל אוחנה לפני מספר ימים.

כאמור, שווי העסקה עומד על שישה מיליון שקל עבור חצי הכרטיס של השחקן. קלטינס עצמו אמור להרוויח כ-200 אלף יורו בכל עונה במשך חמש השנים הבאות.

כבר אתמול הבעלים של בית"ר משה חוגג, הציע לשחקן חוזה משודרג לשלוש עונות, אך קלטינס סרב. על פי גורם המעורה בפרטים הציע הבעלים של בית"ר סכום של כ-140 אלף דולר לעונה לשחקן, כאשר החוזה הנוכחי של קלטינס מוערך בפחות מ-100 אלף דולרים.

עוד טען הגורם כי ברגע שהבעלים הבין את המצב הוא החליט לחזור לשולחן המשא ומתן מול באר שבע, משום שהוא לא מעוניין שקלטינס יעזוב את הקבוצה בסוף העונה ללא תמורה בשל העובדה שחוזהו מסתיים, כאשר השיחות החלו כבר לפני.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...