הקרמלין הודיע היום (שישי) כי פגישה בין נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, ונשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, עשויה להתקיים בחודש הקרוב בשולי פסגת מנהיגי 20 המדינות המתועשות בעיר אוסקה ביפן.
דובר הקרמלין, דמיטרי פסקוב, אמר לסוכנות הידיעות הרוסית אינטרפקס במהלך תדרוך כי :"פגישה כזו היא אפשרית לחלוטין. יש סיכוי גדול שדבר כזה יקרה".
עוד בנושא:
רוסיה נגד האולטימטום האמריקני לטורקיה
לאחר ההכרה בגולן: נתניהו ופוטין שוחחו
הקרמלין: מפגש טראמפ-פוטין יתקיים כמתוכנן
הנשיא טראמפ ביטל בשנה שעברה פגישה בינו ובין מקבילו הרוסי לאחר שהצי הרוסי חטף כמה מלחים אוקראינים בים השחור. "בהתחשב העובדה כי הספינות והמלחים עדיין לא הושבו מרוסיה לאוקראינה החלטתי כי יהיה עדיף לכל הצדדים לבטל את הפגישה המתואמת בארגנטינה עם הנשיא פוטין. אני מצפה לקיים שוב מפגש פסגה משמעותי ברגע שמצב זה ייפתר", כתב טראמפ.
מוקדם יותר ביקרו במוסקבה את התנהלותו של הצי אמריקני באוקיינוס השקט. מפקדת האוקיינוס השקט של הצי הרוסי האשימה את חיל הים האמריקני בסיכון חיי אדם לאחר שמשחתת אמריקנית ביצעה "תמרון מסוכן" וכמעט פגעה בכלי שיט של חיל הים הרוסי.
על פי דיווח של חיל הים הרוסי, המשחתת הרוסית, אדמירל ווינוגרדוב, כמעט נפגעה על ידי המשחתת האמריקנית צ'נסלורסוויל בשעה ששייטה בים סין הדרומי.
טראמפ משהה את הסיוע הצבאי לאוקראינה: "עד שהם יראו מחויבות לשלום"
"לא נותר לקנדה ומקסיקו דבר לעשות, המכסים יוטלו" | אחרי שנדחתה, מלחמת הסחר התחילה
העיתון האמריקני השמרני במאמר מערכת נחרץ: "ישראל צריכה להוציא את החטופים - ורק אז לחסל את חמאס"
הצעת חוק חדשה בארה"ב: מאסר למניפי דגלי טרור בהפגנות אנטי-ישראליות