צילום: חן קלדרון // סטויקוביץ' במשחק הקודם. ראשל"צ צריכה אותו בשיא

"לאיזה עתיד מכוונים?"

אחרי שהותקף מילולית על ידי אנשי מכבי ראשל"צ, הודיע יו"ר איגוד שופטי הכדוריד, דן בלדר, שיעזוב את תפקידו אחרי שלוש שנים • הערב בבית מכבי: המשחק השלישי בסדרת גמר הפלייאוף בין הצהובים להפועל אשדוד (1:1)

יו"ר איגוד השופטים, דן בלדר, הודיע אתמול (שני) במפתיע על התפטרות מהתפקיד שמילא בשלוש השנים האחרונות.

בלדר הודיע כי הוא יסיים את תפקידו בסוף השנה, אך למעשה ההחלטה שלו התקבלה כבר בסיום סדרת חצי הגמר בין א.ס רמה"ש למכבי ראשל"צ. בלדר, שהגיע לבית מכבי עם בנו, זכה להתקפה מצד יו"ר מכבי ראשל"צ ראול סרוגו ואנשי המועדון, דבר שגרם לבלדר לעזוב את התפקיד.

"אני לא עוזב רק בגלל השתלחות של יו"ר זה או אחר בי ובשופטים, אלא בגלל האווירה הכוללת", אמר אתמול בלדר, "בשלוש השנים האחרונות עשינו עבודה רבה עם שופטי ליגת העל, וגם הרמה עלתה. אני עושה את העבודה שלי בהתנדבות ומתוך אהבה למשחק, ואז באים אנשים ששופכים כמות כסף אדירה על הענף ויושבים באיגוד, ועדיין מסוגלים לדבר ככה אלי, ועל השופטים. לאיזה עתיד בדיוק מכוונים בענף הזה?".

גורמים בכירים בענף הוסיפו: "הוא הגיע לבית מכבי אחרי שנתן את השנים היפות שלו בקבוצה, וצועקים לו: 'לא תדרוך יותר במגרש הזה', ועוד ליד הבן שלו. איזו התנהגות זאת? אפשר לבקש ממנו סליחה, לא יקרה כלום". בימים האחרונים נעשתה פנייה של אנשי האיגוד למחליפים פוטנציאליים לתפקיד, אך עד כה לא נמצא מחליף.

בתוך האווירה המכוערת הזו, הערב (20:30) ייערך המשחק השלישי בסדרת גמר הפלייאוף, כשראשל"צ תארח בבית מכבי את הפועל אשדוד (1:1).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...