חופשת הפסח ממשיכה לגבות קורבנות בקרב הילדים: ברוך אייזנברג בן השלוש נדרס הערב (שני) למוות בעיר החרדית ביתר עילית. בני משפחתו החרדים של הילד הגיעו לארץ מניו יורק, כדי לערוך לו את טקס ה"חלקה" המסורתי לכבוד חג הפסח.
מדוברות מד"א נמסר: "בשעה 18:19 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על ילד שנפגע מאוטובוס ברחוב החוזה מלובלין בביתר עילית. חובשים ופרמדיקים של מד"א מדווחים מהמקום על ילד כבן שלוש עם פגיעה רב-מערכתית, ללא סימני חיים וקובעים את מותו".
ממשטרת מחוז ש"י נמסר כי מחקירה ראשונית של בוחני התנועה שהוזעקו למקום, עולה בשלב זה כי הפעוט אחז בידי אמו בעת ששהו על המדרכה, אך עזב לפתע את ידה ופרץ לכביש. אוטובוס שחלף באותה העת בכביש, פגע בפעוט וגרם למותו. נהג האוטובוס עוכב במקום לחקירה ובוחני התנועה פועלים לברור נסיבות התאונה.
חובש רפואת חירום במד"א חיים ברנשטיין סיפר: "מדובר בטרגדיה קשה מאוד. הייתי ברחוב סמוך עם האמבולנס כשקיבלתי את הקריאה. ילד כבן שלוש שכב על הכביש בסמוך לאוטובוס כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב-מערכתית קשה ביותר. ביצעתי כמה בדיקות רפואיות, אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".
זהו הילד השלישי שנדרס ונפגע באורח קשה או מת בימים האחרונים. אתמול נפצע באורח אנוש ילד בן 11 מפגיעת רכב, בשדרות גולדה מאיר שבשכונה החרדית רמות בירושלים. מדובר בתאונת פגע וברח, והמשטרה מנהלת מצוד אחר הנהג.
ביום רביעי שעבר נדרסה למוות מוריה סרוסי בת עשר על ידי רכב הסעות באלעד, בזמן שרכבה על אופניה ברחוב שמעיה שבעיר. צוותים של מד"א פינו אותה עם חבלת ראש לבית החולים בילינסון שבפתח תקווה, שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותה.