לא משנה מה תגידו, אני חושבת שאין כמו קינוח מושחת, לכן חיברתי בין שתי אהבות מושחתות שלי -שוקולד ולוטוס. הקינוח מתאים לסוף ארוחה שמארחים, או סתם אם אתם רוצים להפתיע.
בראוניז שוקולד ומוס לוטוס
מוס לוטוס:
250 גרם מסקרפונה
3 כפות פודינג
חצי צינצת ממרח לוטוס (עם הפקק האדום)
400 גרם שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה:
מחממים במיקרו 100 גרם שמנת ו-100 גרם שוקולד לבן. לאחר איחוד מושלם מוסיפים את חצי מצנצנת הלוטוס. במיקסר מקציפים יחד פודינג ומסקרפונה, ולאחר קבלת מסה אחידה מוסיפים שמנת מתוקה.
מוסיפים בהדרגה את השוקולד לוטוס ומקפלים. אני ממליצה לזלף לסיליקונים קטנים ולהקפיא לפחות לשש שעות.
בראוניז שוקולד מריר וחלב:
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
3 ביצים
180 גרם חמאה
50 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור
כפית תמצית וניל
אופן הכנה:
ממיסים יחד במיקרו את החמאה, השוקולד והסוכר. מעבירים למיקסר, מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים (שימו לב שזה לא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים) לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור, אני ממליצה לקרר לפחות שעתיים במקרר. לאחר מכן יש לחתוך לקוביות. כדי להרכיב את הקינוח עליכם לשים את המוס ומעל לזלף לוטוס, לחמם במיקרוגל את צנצנת הלוטוס שנשארה לנו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו