אחרי שנים שבהן משפחת הלפרין היו הדוגמנים של עצמם בפרסומות של מותגי המשקפיים שלהם באופטיקה הלפרין, כעת נודע לישראל היום כי מתנהלים מגעים בין המשפחה המפורסמת למשפחה מפורסמת נוספת.
המשפחה המדוברת היא משפחתה של כוכבת הרשת קים אור אזולאי, ולפי מה שמסתמן, היא ובני משפחתה יככבו בקמפיין חדש לרשת האופטיקה הגדולה.
כאמור, עד לאחרונה כיכב בקמפיינים של רשת האופטיקה ,המנכ"ל יעקב הלפרין , עם הסלוגן שהפך למזוהה בציבור :'משקפים ? זה מוצר צריכה בסיסי' כשפניו מככבים בפרסומות של המותג.
הלפרין. רגילים לראות את הפנים שלו במותג // צילום: יהושוע יוסף
שיתוף הפעולה היחיד שהיה של רשת הלפרין עם דמות מפורסמת, היה בקמפיין נקודתי עם יובל סמו לרשת ישראכרט, במסגרת שת"פ של חברת האשראי עם משפחת הלפרין.
אם המגעים יסגרו סופית, דמותה של קים אור אזולאי צפויה להחליף את דמותו של יעקב, כאשר ככל הנראה גם בני משפחתה יצטלמו לפחות לחלק מהקמפיין.
קים אור אזולאי, שחקנית, דוגמנית, כוכבת רשת ובעלת בלוג אישי בת ה17, פרצה לתודעה לפני כ5 שנים. בזמן הזה צברה עשרות אלפי עוקבים, וכיום משמשת פרזנטורית של מותג האקססוריז 'טופ טן', ומופיעה בסדרות נוער שונות.