צילום: יוסי שקל // גילי ורמוט מול הגנת מכבי חיפה, הערב בסמי עופר

כדור שינה: 0:0 בין הפועל חיפה ומכבי חיפה

25 אלף צופים היו תפאורה נהדרת לדרבי החיפאי, אבל על הדשא הם ראו משחק ללא שערים, נטול אירועים מרגשים • גיל אופק, שהוזעק לשער אחרי שגלזר נפצע בחימום, הצליח לשמור על רשת נקייה • האדומים עדיין מחוץ לשישייה הראשונה

יותר מ־25 אלף צופים בדרבי החיפני הכי חם בשנים האחרונות, כזה שגרם לפקקים מהקריות לחיפה ואפילו מטרוניות מלאות, הסתכם הערב (שני) בתיקו מאופס ומאכזב. התפאורה היתה נהדרת.

18 אלף אוהדי מכבי חיפה שמעו סמוך לשריקת הפתיחה שהשוער השלישי גיל אופק עולה במקומו של עמרי גלזר שנפצע בחימום. זה נשמע להם תחילה כמו התחלה של הסיוט שחלמו עליו לילה לפני כן, זה שהסתיים בסוויפ אדום, אבל אף אחד בצד האדום לא טרח לבעוט למסגרת אפילו פעם אחת במשך 90 דקות. 

בצד הירוק נראה שמרקו בלבול דווקא כיוון לנקודה. בלי שוער ראשון, גם לא שני, ועם רצף של תשעה משחקים ללא הפסד המאמן הירוק רצה בעיקר שקט. 

זה תיקו שהשאיר את כפר גלים רגוע אבל לא הבעיר אותו כמו שציפה הקהל. מקסים פלקושצ'נקו התרגש מול הקבוצה בה גדל ובסופו של דבר הר הכרמל הוליד 0:0. עוד 0:0 בעונה המאופסת הזאת של ליגת העל.

מחצית ראשונה מאופסת, הערב בסמי עופר // צילום: יוסי שקל

מרקו בלבול. מחפש ניצחון בדרבי של הכרמל // צילומים: יוסי שקל

שרון ממיר, הערב בדרבי הגדול של חיפה // צילומים: יוסי שקל

אבו פאני עם הכדור, הערב בסמי עופר // צילום: יוסי שקל

הפועל חיפה: ארנסטס שטקוס, לירן סרדל, גבריאל תמאש, ניסו קפילוטו, שון גולדברג, רסמוס סיוסטדט, ראדו גינסארי, גיא חדידה, גילי ורמוט, מתן חוזז, בן אז'ובל. 

מכבי חיפה: גיל אופק, רז מאיר, אטיין ריינן, עופרי ארד, עאיד חבשי, רמי גרשון, נטע לביא, מקסים פלקושצ'נקו, מוחמד אבו פאני, קארים פריי, ניקיטה רוקאביצה.

מקסים פלקושצ'נקו מנסה לחלץ כדור, הערב בסמי עופר // צילום: יוסי שקל

מהלך המשחק 

דקה 1: השופט איתן שמואלביץ' הוציא את ההתמודדות לדרך.

2': גרשון גרשון פרץ משמאל ומסר לרז מאיר, אבל המגן הימני ירה מ-15 מטר מעל המשקוף

15': גיא חדידה בעט שטוח מרחוק, גיל אופק היה במקום כדי למנוע שער בטוח של הפועל

16': אבו פאני בעט מהאוויר, אבל היה רחוק מהמסגרת

41': קרים פריי בעט טיל מחוץ לרחבה, אך לא הצליח להכניע את ארנסטס שטקוס

54' ניקיטה רוקאביצה בעט למסגרת של שטקוס, אך השוער הצליח להדוף.

55': גבריאל תמאש ירה כדור חופשי מכ-35 מטרים, גבוה מעל השער.

60': ההזדמנות הכי טובה של הפועל חיפה: בן אז'ובל הפגיז את הקורה, תאמאש הגיע לריבאונד ומשבעה מטרים שלח טיל מעל השער.

69': כדור נייח של רז מאיר פגש את ראשו של מקסים פלקושצ'נקו, שנגח גבוה מעל המשקוף

תוצאה מאופסת בסמי עופר, הערב // צילום: יוסי שקל

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...