מכבי נתניה רשמה הערב ניצחון חשוב כשגברה 1:2 על הפועל ת"א ובכך הבטיחה את מקומה בפלייאוף העליון. ויקי כחלון היה זה שכבש ראשון בדקה ה-40, אך רמזי ספורי השווה לאדומים 10 דקות מאוחר יותר. עם זאת, פאטוס בצ'יראי המשיך בכושרו הנהדר עם שערו התשיעי העונה בדקה ה-81 שהביא לנתניה את הניצחון.
קובי רפואה שקבוצתו עדיין עמוק בקרבות התחתית סיפר בסיום: "גם לפני המשחק היינו מסובכים" והוסיף: "אפשר לחלק את ההתמודדות לשתי מחציות. בחלק השני יזמנו יותר והיינו ראשונים לכל כדור, אבל עשינו טעות פטאלית שלא מתאימה לנו. הגענו למצבים אבל במבחן התוצאה נכשלנו" על הניצחון של בני סכנין שמסבך עוד יותר את קבוצתו אמר: "אני מודעים לכך שהמאבק יהיה עד לסוף העונה, מקווה שנדע לקחת את הנקודות".
שי ברדה התייחס ליכולת הטובה של נתניה כשאמר בסיום: "אנחנו ממשיכים בתהליך ומוכיחים פעם אחר פעם שהכל אפשרי. יש עוד שני משחקים לעונה הסדירה ועוד 10 משחקים לפלייאוף, מצפים לנתניה ימים יפים. בנוגע למשחק, סלובו החליט להשאיר את בצ'יראי והוא פגע בינגו. משחק פחות טוב שלו לדעתי, אבל זו תקופה שהוא פשוט עושה מה שהוא רוצה" בכל הנוגע לאפשרות שהקבוצה תגיע למקום המוביל לאירופה בעונה הבאה הוסיף: "רוצים לטפס כמה שיותר גבוה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו