10 חשבונות האינסטגרם לפודיז

מצאנו את עשרת עמודי האוכל באיסנטגרם שאתם חייבים להתחיל לעקוב אחריהם ומהר • האשטג בתיאבון

מכל התכנים והתחומים באינסטגרם, אפשר לומר שאוכל הוא התחום הפופולרי ביותר. בין עמודים שמראים סרטוני בישול מרתקים, משיכות גבינה נמסה על פיצה חמה או קערות צבעוניות של ארוחות בוקר, פוסט מצולם וערוך היטב יכול להביא מיליוני לייקים וצפיות. 

בין אם אתם פודיז רציניים או אם אתם פשוט ממש אוהבים לאכול, מצאנו בשבילכם עשר חשבונות אינסטגרם שהולכים לגרום לכם להיות מאוד רעבים. #בתאבון

גבריאל קבררה

בלוגר מוונקובר שהפך לצלם, סטייליסט אוכל ומפתח מתכונים שעובד היום עם חברות האוכל הגדולות בעולם. קבררה הוא יצרן תוכן קריאטיבי ובועט המשלב בין אהבתו לבישול וסטיילינג בצורה המדויקת ביותר. כל תמונה שלו ממחישה את התשוקה הגדולה שלו לאוכל וסגנון הצילום שלו הצבעוני שלו מזכיר במעט את אנדי וורהול הדגול. 

רוטב חריף מאוד - SRIRACHA GRANDA 

מי שאוהב אוכל חריף מאוד - זה העמוד בשבילו. העמוד מסחרי, ומטרתו לשווק את הרוטב החריף שמורכב מרכיבים טבעיים ובריאים. בעמוד תוכלו למצוא תמונות של מתכונים מומלצים לשילוב עם הרוטב, ואנחנו מזהירים אותכם שהפה שלכם הולך לשרוף במיוחד.

לפי העמוד, כל מנה שתוכלו לחשוב עליה מתאימה לרוטב החריף הזה, החל מפירות ים, סושי, פיצות ועד לאוכל מקסיקני. מה ששבר אותנו לחלוטין זה התמונה של ההמבורגר שנראה לא פחות מאלוהי. 

מרקו טולה - שף, צלם ואומן אוכל 

עבור השף האיטלקי מסרדיניה מרקו טולה השמיים הם הגבול. הוא מתמחה בבישול גסטרונומיה מולקולרית ומבשל עם פרודוקטים טריים בלבד. את כל המנות שלו הוא גם מצלם בעצמו והעמוד שלו נראה כמו עבודות אומנות מעוררת השראה. לראות ולא לגעת.

דניס הפרסקוט 

לפני חמש שנים, דניס פרסקוט היה מוזיקאי שלא ידע איך לבשל. אחרי שבישל כמה מתכונים מהספרים של השף ג'יימי אוליבר, הוא הבין שהתשוקה האמיתית שלו בחיים היא בעצם אוכל ובישול. הוא החליט לעשות שינוי בחיים, לבשל באופן קבוע, להמציא מתכונים משלו וגם לצלם אותם באופן מקצועי, כזה שיגרום לכם להזיל ריר.

לפרסקוט יש כבר 473 אלף עוקבים באינסטגרם, הוא כותב טור קבוע במגזין FOOD & WINE וכתב ספר בישול שהפך לרב מכר בארצות הברית ובקנדה, שם הוא גר. סגנון האוכל שלו הוא ביתי, מזין ובעיקר יפייפה. 

ג'ודי קים - כשאופנה ואוכל מתחברים

תכירו, ג'ודי קים מניו יורק, סטייליסטית אוכל, יוצרת תוכן, מנהלת קריאטיב, טועמת ומפתחת מתכונים. עם הטייטל המפוצץ הזה יש גם ניסיון מעורר קנאה מעולם הלייף סטייל. קים התחילה את דרכה כמוכרת בחנות פרחים במהלך הלימודים, שם למדה הכל אודות סידורי פרחים וצבעים.

לאחר מכן החלה לעבוד כאסיסטנטית במחלקת העיצוב של ראלף לורן ומהר מאוד הפכה למעצבת בכירה במחלקת הגברים. משם המשיכה למנהלת שיווק ומוצר בקלווין קליין, אלי טהרי, ברברי, רבקה טיילור ולימים גם חזרה לראלף לורן. 

היום קים מתמקדת בצילום, עיצוב ובישול אוכל אופנתי. היא עושה סטיילינג למגזיני האוכל הנחשבים בעולם, בהם ווג, FOOD & WINE, האפינגטון פוסט, פורבס ועוד. תתכוננו להתאהב. 

האומנות בצלחות 

לכל מי שאוהב אוכל גורמה, זה העמוד בשבילכם. בעמוד זה תוכלו לראות צלחות של אוכל ברמה הגבוהה ביותר שהוכן על ידי שפים ובשלנים מסביב לעולם שמתמחים באוכל יוקרתי בעיצוב גורמה משגע. בחיים לא חשבנו שחלבון של ביצה יכול להיות כל כך יפה. https://www.instagram.com/p/BqiRKjzg3iS/

מגזין Eater 

איטר הוא מגזין אוכל אמריקני אינטרנטי שהחל כערוץ תוכן לאוכל ומסעדות בניו יורק בלבד בשנת 2005. בשנת 2013 VOX MEDIA רכשו את המגזין והפכו אותו לערוץ תוכן לכל מדינות ארצות הברית ולאחר מכן גם בקנדה ובאנגליה.

בעמוד תוכלו למצוא את תמונות האוכל הכי טובות של הקוראים והעורכים של המגזין ואנחנו ממליצים ללחוץ על התיוגים בתמונות שהכי אהבתם כדי לראות עוד ועוד מאותו בשלן. כאן תוכלו לראות תמונה של עוגת קרפים מתוקה עם פירות יער שלא יכולנו להישאר אדישים אליה.

נישה בלוגרית אוכל טבעונית 

תכירו את נישה, עורכת דין טבעונית מניו יורק שהצליחה להפוך להיות בלוגרית פודית במשרה מלאה. בעמוד שלה תוכלו למצוא תמונות וסרטונים של אוכל טבעוני שהיא מבשלת ומצלמת באופן מקצועי כאשר כל תמונה גם מובילה עם לינק לאתר שלה, שם תוכלו לקרוא יותר ולהיסחף לעולם שיגרום לכם (וגם אם רק לשניה) להתחיל לאכול בריא. אף פעם לא ידענו שאוכל טבעוני יכול להראות כל כך טוב. 

ננטש בפריז 

שף קונדיטור מפריז מצלם את כל הקינוחים שלו עם נעליי יוקרה מתאימות. במבט נוסף הבנו שהעמוד האופנתי הזה שייך לטל שפיגל, במקור מתל אביב. היום הוא גר ועובד בפריז ואף כתב ספר שנקרא  “Patisseries de Paris” . לכל מי שאוהב אופנה, סטיילינג וקינוחים כדאי להתחיל לעקוב. 

מידן סיבוני 

לכל מכורי הסושי, זה העמוד בשבילכם. אם עוד לא הכרתם, תכירו את השף הישראלי מידן סיבוני, שאולי מוכר לכם מתוכנית הריאליטי "משחקי השף". סיבוני הוא שף סושי מכובד שמצליח להפוך תמונות של דגים נאים לחלום צבעוני מעורר תיאבון בלתי נשלט. קולינריה יפנית במיטבה כאן בישראל. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...