דני דנון באו"ם, לא יתפטר מתפקידו // צילום: UN photo, Manuel Elias

דני דנון הודיע: "לא אתמודד לכנסת"

למרות ההערכות השונות, שגריר ישראל באו"ם לא יתפטר מתפקידו כדי להתמודד בבחירות לליכוד • "בכוונתי להמשיך ולחזק את המדינה בחזית הדיפלומטית"

למרות ההערכות במערכת הפוליטית, שגריר ישראל לאו"ם דני דנון הודיע כי לא יתפטר מתפקידו, ולא יתמודד בבחירות המקדימות לליכוד.

לדבריו של דנון, "משלחת ישראל לאו"ם בהובלת ראש הממשלה ממשיכה להגיע להישגים חסרי תקדים במערכה המדינית. בתקופה מאתגרת זאת בכוונתי להמשיך ולקדם את מעמדה של מדינת ישראל בזירת האו"ם, ולכן לא אתמודד בבחירות המקדימות הקרובות". 

דנון הוסיף ואמר, כי ״תפקיד חשוב זה כולל בתוכו אחריות רבה, ולכן בכוונתי להמשיך ולחזק את מדינת ישראל בחזית הדיפלומטית בתקופה רגישה זו״.

במהלך חודש ינואר הקרוב יגיע השגריר דנון עם משלחת של ארבעים שגרירי או"ם לביקור בישראל, ובמהלך ביקורם יסיירו השגרירים בגבול הצפון. 

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...