תיעוד: תקיפה ברוטלית בתחנת דלק בת"א

בסרטון הווידאו נראה אדם מותקף על ידי מספר גברים בבעיטות ואגרופים • לאחר מרדף קצר המשטרה עצרה שני צעירים החשודים בתקיפה

המשטרה עצרה אמש (מוצ"ש) שני צעירים החשודים בתקיפה ברוטלית של אדם אחר בתחנת דלק בתל אביב. מצלמת האבטחה בתחנה תיעדה את כל התקרית הקשה.

אתמול בשעות הבוקר התקבל במוקד 100 של משטרת ישראל דיווח אודות אדם המותקף בברוטליות בבעיטות ואגרופים על ידי מספר גברים בתחנת דלק ברחוב שונצינו בתל אביב. 

השוטרים שהגיעו למקום תוך דקות בודדות, הצליחו לעצור את אחד החשודים בתקיפה והבחינו כי חשוד נוסף ברח מהמקום ברכב. השוטרים החלו בסריקות אחר החשוד השני ובתוך זמן קצר הצליחו להתחקות אחריו ולעוצרו.

שני החשודים, תושבי תל אביב בגילים 18 ו-19, נעצרו לחקירה בתחנת משטרת שרת בת"א, בסיומה הובאו בפני בית המשפט שנעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרם בשלושה ימים.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...