צילום: אי-אף-פי // מנצ'סטר סיטי חוגגת. מאזן ביתי מושלם

1:3 לסיטי על בורנמות', רק 2:2 ליונייטד

הסיטיסנז הגדילו את הפער בפסגה ושמרו על מאזן ביתי מושלם הקבוצה של מוריניו חזרה מ-2:0 ל-2:2 מול סאות'המפטון • ברייטון חזרה מפיגור ל-1:2מול האדרספילד

עד שחמש הדולקות אחריה ישחקו מחר, מנצ'סטר סיטי הגדילה הערב (מוצ"ש) את הפער מכולן עם ניצחון 1:3 באיתיחאד על בורנמות'. זה לא היה קל ללא קון אגווארו הפצוע, אבל לקבוצה של פפ גווארדיולה יש מספיק כלים להתמודד עם החבורה העיקשת של אדי האו. 

ברנרדו סילבה כבש ראשון, אבל קאלום ווילסון הפתיע עם שער שיוויון ממש לפני הירידה להפסקה. אחריה, ראחים סטרלינג ולירוי סאנה לקחו את העניינים לרגליים המהירות שלהם. הראשון כבש את ה-1:2 אחרי שסלאלום אדיר שלו פגש את הקורה כמה דקות מוקדם יותר, והשני בישל לאילקיי גונדואן את ה-1:3 ששומר על מאזן בית מושלם של האלופה. 

מוריניו קורא לעזרה. רק נקודה // צילום: אי.אף.פי

מנצ'סטר יונייטד וז'וזה מוריניו חזרו לקרקע אחרי הניצחון הדרמטי על ולנסיה בליגת האלופות. כבר אחרי 20 דקות הם פיגרו 0:2 אצל סאותהמפטון, לה כבשו סטיוארט אמסטרונג וסדריק עם שער הפרמיירליג הראשון שלו בהופעה ה-100. רומולו לוקאקו שבר בצורת של חודשיים וחצי ואנדר הררה השווה ל-2:2, שניהם מבישולים של מרקוס רשפורד, אך התיקו הזה השאיר את השדים האדומים במרחק 16 נקודות מהפסגה ו-6 מהמקום הרביעי. 

ברייטון (בירם כיאל נכנס בתוספת הזמן) חזרה מפיגור לניצחון 1:2 מול האדרספילד, לסטר סיטי – ווטפורד 0:2, קריסטל פאלאס – ברנלי 0:2, ניוקאסל – ווסטהאם 3:0 (צ'יצ'ריטו צמד)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...