תמונות קשות נראו אמש בשריפה שפרצה בקומפלקס מגורים בדאלאס שבטקסס. בסרטון שתיעד את האירוע, נראים אנשים קופצים מחלונות מבנה המגורים שעלה באש, ומחזה מצמרר של אם המשליכה את בתה התינוקת מהקומה השלישית, אל זרועותיהם של אנשים טובים, בניסיון להצילה.
ג'ייסון אוונס, דובר כוחות ההצלה של דאלאס, אמר כי כוחות המשטרה נעזרו גם בעוברי אורח, והלכו מדלת לדלת להזהיר את כל דיירי הקומפלקס מהשריפה המתפשטת. מהרשויות נמסר כי שלושה אנשים, בהם לוחם אש, נפצעו באופן קל.
עדים במקום דיווחו על האישה שזרקה את בתה היישר אל זרועות אדם שעמד למטה מתחת לחלון. האם סיפרה מאוחר יותר: "אין מילים שיכולות לתאר את זה, היא רק בת שנה".
על פי הדיווחים בכלי התקשורת המקומיים, עוד לפני שהגיעו כוחות כיבוי האש, לפחות חמישה דיירים קפצו מהחלונות בקומה השלישית ונחתו על המזרנים שפרשו אזרחים על הקרקע.
משטרת דאלאס פתחה בחקירה על נסיבות פרוץ השריפה במבנה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו