שלושה משחקים התקיימו הלילה (בין שלישי ורביעי) בליגה הטובה בעולם כאשר במוקד האלופה, שהשעתה לפני הבאזר את דריימונד גרין, גברה בשיניים על אטלנטה, יוסטון ניצחה בחוץ את דנבר.
גולדן סטייט - אטלנטה 103:110
הווריורס הצליחו להסתדר ללא סטף קרי קרי הפצוע וגם בלי דריימונד גרין, ששעתיים לפני הבאזר אצל האלופה החליטו על השעיה בעקבות העימות המתוקשר במשחק הקודם מול קווין דוראנט. האלופה, שעלתה למאזן 3:12, נגררה למשחק צמוד, אבל היה לה את קליי תומפסון, שהתאפס ברבע הרביעי בדרך ליתרון דו ספרתי של המארחים. גם קווין דוראנט לא התרגש מחסרונו של גרין וסיים עם שורה סטטיסטית של 29 נקודות ו-6 ריבאונדים. תומפסון סיים עם 24 נקודות, גם יונאס ירבקו היה נהדר עם דאבל דאבל של 14 נקודות ו-13 ריבאונדים. בצד השני, טאורן פרינס סיפק 22 נקודות להוקס, קנת' באזמור סיים עם 18 משלו.
דוראנט קובר שתיים חשובות. מאני-טיים ברבע הרביעי // צילום: אי-פי
דנבר - יוסטון 109:99
כרמלו אנתוני המשיך להיעדר ומי שדווקא חזר בגדול לעבוד הוא האיש והזקן ג'יימס הארדן, שהיה אחראי על ניצחון מרשים הנאגטס. האורחים הציגו משחק קבוצתי מרשים כאשר כל החמישייה הפותחת קלעה בספרות כפולות בדרך לניצחון השישי העונתי. קלינט קאפלה היה נהדר והוביל את קלעי האורחת עם 24 נקודות ו-9 כדורים חוזרים, הארדן רשם דאבל דאבל של 22 נקודות ו-11 אסיסטים, כריס פול השלים את החגיגה עם 21 נקודות וניצחון חוץ חמישי של הרוקטס. בצד השני, ניקולה יוקיץ' סיים עם 14 נקודות ו-12 ריב'.
הארדן ופול חוגגים ניצחון חוץ חמישי, לפנות בוקר // צילום: אי-פי
קליבלנד – שארלוט 89:113
היי, אתם חייבים להגיד מזל טוב לקאבס, שרשמו הלילה את ניצחונם השני בליגה (לעומת 11 הפסדים). סגנית האלופה, שחסרה את ג'ורג' היל, קווין לאב וקייל קורבר, הציגה לראווה את ג'ורדן קלארקסון שהצטיין עם 24 נקודות, טריסטן תומפסון גם הראה ניצוצות של כדורסל עם 11 נקודות ו-21 ריבאונדים. מנגד, שארלוט הלא מרשימה, קיבלה 22 נקודות מידיו של ג'רמי לאמב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו