צילום: REUTERS // גיבורי היום. קים וקניה

גיבורי היום: קים וקניה הצילו את השכונה

שריפות הענק שמשתוללות בשבוע האחרון בקליפורניה הגיעו גם לאחוזת הענק של הזוג, שהחליט לשכור צוות כיבוי אש פרטי כדי להציל את ביתם • על הדרך הם גם הצליחו להפוך לגיבורי השכונה

הוליווד בלהבות: שריפות הענק שמשתוללות בימים האחרונים בלוס אנג'לס לא עושות הנחות סלבס, ורבים מתושביה המיוחסים של הביצה ההוליוודית מצאו עצמם נמלטים מבתיהם שנשרפו עד אפר.

גם קים קרדשיאן וקניה ווסט נאלצו לעזוב את אחוזת הענק שלהם (ששווה לפי הערכות כ-60 מיליון דולר) בשכונת היוקרה הידן הילס, אך השניים לא היו מוכנים פשוט לעזוב או לראות את ביתם העצום נשרף, והחליטו לנקוט בצעד אקטיבי.

בצמוד לצוותי הכיבוי הרבים שנאבקים בגבורה בלהבות, האתר TMZ מדווח כי השניים שכרו צוות כיבוי אש פרטי שחפר תעלות ועשה שימוש אינטנסיבי בצינורות כיבוי עד שהצליח להשתלט על הלהבות באזור.

 • קניה ווסט סגר את הטוויטר

 • זה מה שקים קרדשיאן עושה לפני כל תמונת עירום

"המיקום של הבית שלהם בסמוך ליער היה יוצר אפקט דומינו שהיה מכלה גם את בתי השכנים מסביבם", סיפרו מקורות לאתר. "הצוותים שהם שכרו הצילו לא רק את הבית שלהם, אלא גם את אלה של השכנים, וכולם מודים להם על זה".


הוליווד מודה לכם. קים וקניה // צילום: AFP

 • "שובר שורות" חוזרת

 • כך הגיבו שחקני "משחקי הכס" לסיום

 • "חברים": פנטזו להפוך את ג'ואי לאנס

 • שש המלצות  מוזיקה מכל העולם

 • העסקים החדשים של עומר אדם

 • ג'יג'י חדיד פתאום בעד ישראל?

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...